Patrick Stewart is csatlakozott a Charlie angyalai reboothoz


borito 16

Az Elizabeth Banks rendezte projekthez Patrick Stewart is csatlakozott, mint az egyik Bosley, tudta meg a THR.

Igen, jól olvastátok az egyik, ugyanis több közvetítője lesz az arc nélküli Charlie Townsendnek: az egyik Bosley maga a rendezőnő, míg a másik a Star Trek sztárja. Ez azt jelenti, hogy az eredeti angyalok kalandját James Bondosan frissítik, így a nevek rangokat takarnak, ami örökölhető.

A stúdió által közzétett hivatalos szinopszisból az is kiderül, hogy az eredeti 1976-81 között futott sorozat és a 2000-ben és 2003-ban két részt megélt mozifilmek világában játszódik majd az újraindítás, melyben A Townsend Ügynökség immár olyan biztonsági és hírszerző ügynökség, ami szerte a világban képviselteti magát. A 2019. szeptember 27-re datált Charlie angyalai így egy új csapatra és az Angyalok következő generációjára koncentrál.

angyalok
Az Angyalok új generációja

A Banks és Jay Basu (Ami nem öl meg) által írt filmben a női triót Kristen Stewart, az élőszereplős Aladdin Jázminja, Naomi Scott és a brit újonc, Ella Balinska kelti majd életre, a friss hírek szerint pedig egy negyedik Angyal felbukkanására is számíthatunk majd.

Patrick Stewartot az elkövetkezendő években több projektben is láthatjuk, a Star Trek rajongók nagy örömére Jean-Luc Picardként is visszatér a Csillagflotta kötelékébe a CBS által készülőfélben lévő új Űrszekerek sorozatban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az idei Emmy-gála nagy vesztese A szolgálólány meséje lett
Következő cikk Emma Stone-tól az utca emberének Harry Potter a kedvenc filmje