Hivatalosan is bejelentették a Space Jam 2-őt LeBron James főszereplésével


borito 20

Tegnap maga Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és James jelentették be, hogy az 1996-os nagysikerű kosaras animációs hibrid, a Space Jam folytatást kap.

A THR információi szerint  a második rész producere nem más lesz, mint a Creed: Apolló fia és a Fekete Párduc rendezésével ismertté vált Ryan Coogler, a forgatást pedig 2019 nyarán kezdi majd meg az eddig rövidfilmeket és sorozatokat dirigáló Terence Nance az NBA offseason ideje alatt. A nagy kérdés már csak az maradt, hogy a Michael Jordant váltó LeBron James mellett a folytatásban kik lesznek a beköszönő NBA-sztárok.

A bejelentésen Tapsi Hapsiék is tiszteletüket tették, stílusosan Tune Squad mezben megjelenve:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Space Jam sequel with @kingjames has been announced! How many championships will the Tune Squad win?

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

Majd a LeBron produkciós cége is megerősítette a hírt egy öltözői képpel, melyen a filmhez leigazolt stáb fő tagjainak neveit olvashatjuk:

 

Persze a forgatás kezdete még csúszhat attól függően, hogy  a Lakers meddig jut a rájátszásban. Ha gonoszok akarunk lenni, és mielőbb szeretnénk látni a Space Jam 2-őt, akkor azért kell szurkolnunk, hogy a kosárcsapat mielőbb kikapjon a bajnokságban. Mi annak is örülnénk, ha Sealt ismét felkérnék a projekt zenei producerének, és rábíznák az új film betétdalát is.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Küldj egy képet a Volt egyszer egy tékádról, és premier előtt megnézheted a dokut! - Játék
Következő cikk Carell és Chalamet könnyáztatta apa-fia drámája - Beautiful Boy előzetes