Carell és Chalamet könnyáztatta apa-fia drámája – Beautiful Boy előzetes


carell

Új kedvcsináló érkezett a Steve Carell és Timothée Chalamet nevével fémjelzett, igaz történetet elmesélő apa-fia drámájához, a Beautiful Boyhoz. Carellnek ebben az évben végre összejön az Oscar-díj?

David és Nic Sheff bestseller memoárját a belga rendező,  Felix Van Groeningen (Szex, mámor, rock’n’roll) adaptálta az Amazon számára, ami nem kíméli majd a könnycsatornáinkat.

A Beautfil Boy ugyanis a metanfetamin függő Nic és az életét menteni próbáló apjának viszontagságos kapcsolatára koncentrál, korunk egyik legtehetségesebb fiatal felfedezettjének tartott Chalamet (aki több mint 10 kg-ot fogyott a szerep kedvéért) és az utóbbi években a drámai szerepekben brillírozó Carell tálalásában.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált alkotás új előzetese is kettejük erőteljes játékára helyezi a hangsúlyt, amit a tengerentúlon szeptember 12-től vetítenek a mozik.

A hivatallal befutott Carell az utóbbi időben alaposan ráfeküdt a komikusi skatulya megtörésére, és még idén, Robert Zemeckis szintén hihetetlen, de igaz történetet elmesélő Isten hozott Marwenben című filmjében is nagy pillanatok elé néz. Valaki adjon most már neki egy Oscart!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hivatalosan is bejelentették a Space Jam 2-őt LeBron James főszereplésével
Következő cikk Krajcáros Bill Hadert terrorizálja az AZ 2. fejezet új jelenetfotóin