Megvan mikor mutatják be a Bad Boys 3-at!


borito 4

A Variety értesülései szerint a Sony úgy tűnik felkészült rá, hogy tető alá hozza a franchise harmadik, Bad Boys for Life címet viselő darabját, melyben Will Smith és Martin Lawrence is visszatérnek Miami két hírhedt nyomozójaként.

Az elmúlt években már többször elhitette velünk a stúdió, hogy a buddy-movie-k két részt is megélt gyöngyszeme trilógiává bővül, aminek már rendezője is volt Joe Carnahan (A szupercsapat, Fehér pokol) személyében. A sok huzavona miatt viszont ő kiszállt a projektből és a jelenlegi állás szerint a Fehér hó sorozat több részét is jegyző belga Adil El Arbi  és  Bilall Fallah dirigálhatják Lawrey és Marcus csipkelődésekkel teli új akciózását.

A friss hírek szerint a film producerei Chris Bremner forgatókönyvét méltónak találták a franchise-hoz, így nem is húzzák tovább a dolgot és a forgatási munkálatokat még 2019 elején szeretnék megkezdeni, hogy 2020-ban mozikba küldhessék a végeredményt. A Columbia Pictures elnöke, Sanford Panitch szerint pedig nem kell attól félnie a rajongóknak, hogy csak egy újabb bőrlehúzásról lenne szó:

Az akciójelenetek és a humor megfelelő keverékét kínálja (a szkript- a szerk.). Ezek a srácok hihetetlenek. Imádták az első két filmet,de mégsem félnek megváltoztatni a dolgokat.

A Michael Bay karrierjét bebikázó adrenalinbomba harmadik részére Will Smith (aki egyébként eddig nem volt túl nyitott a dologra) már alá is írt, és bár Martin Lawrence visszatérést hivatalosan nem erősítették meg, szinte biztos, hogy újból Marcus szerepébe bújik.

Egyébként 2020-ban egy spin-off sorozatot is kap a Bad Boys, melyben a Már megint a rosszfiúkból ismert  Gabrielle Union (Syd) kerül a középpontba a Jessica Alba alakította társával, amiről részletesebben itt írtunk.

Ti örültök a hírnek? Mi örömünkben már énekelünk:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Volt egyszer egy téka - Grimaszolunk
Következő cikk Aranyélet 1-2. évad - kritika