Megvan a Rambo 5. hivatalos címe: ez lesz az utolsó bevetése Stallonénak?


borito 16

Sylvester Stallone múlthéten a címszereplőről közzétett két fotóval jelezte a Rambo 5 forgatásának kezdetét, mostanra már a projekt hivatalos címét is bejelentették.

A THR erősítette meg, hogy a franchise sorban ötödik filmje a Rambo Last Blood, vagyis Utolsó vér lesz. Ez egyben utalhat a dzsungelharcosból lett igazságosztó történetének körbeérésére is, hiszen az első része az Első vér címet viselte. Stallone már nem lesz fiatalabb és akármennyire szeretne folyton az ikonikus karaktereinek a bőrébe bújni, lassan eljön az ideje, hogy elengedje őket. A Rocky-tól való visszavonulását lengette be a Creedben, amikor is kiderült, hogy az olasz csődör rákos lett, a Rambo felélesztése pedig hasonlóan rövid életutat járhat be és az Utolsó vér a 36 éve tartó történet végét jelentheti.

Az idővel cowboyyá vált Rambo ezúttal a mexikói drogkartellel számol majd le, akiknek szerencsétlenségükre a volt vietnámi veterán barátjának a lányát sikerült elrabolniuk. Az értesülések szerint Paz Vega alakítja majd az újságíró szövetségesét, aki megpróbálja feltérképezni a szexkereskedelemmel is foglalkozó hálózatot.

paz

Az Adrian Grunberg (Börtönregény) rendezte Utolsó vér többek között Spanyolországban és Bulgáriában forog, még nem rendelkezik hivatalos premierdátummal, de nagy valószínűséggel 2019 őszén bemutathatják a fejkendős búcsú akcióját.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

À peine annoncé, déjà affiché … #RamboV #Rambo5 #Cannes2018

Alex. (@cerfalex) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ridley Scott 80 évesen kóstol bele a sorozatok világába
Következő cikk Matthew McConaughey és Kate Beckinsale főszereplésével jön az új Guy Ritchie film