Ridley Scott 80 évesen kóstol bele a sorozatok világába


borito 15

Ridley Scott megrendezi első tévésorozatát, aminek műfaja természetesen a sci-fi lesz.

A projekt “Raised by Wolves” címen fut majd a TNT égisze alatt, aminek az executive producere is maga a legendás direktor lesz. A drámasorozatként aposztrofált széria középpontjában egy új bolygó áll, amit két android vezet, céljuk pedig az embergyerekek méltó és tökéletes nevelése. A gondok akkor kezdődnek, amikor az emberek kisebb csoportokra szakadnak vallásos ellentétek kialakulása miatt, melynek folytán az androidok rájönnek hogy a fajunkat nevelni és irányítani kifejezetten fenyegető és nehéz feladat.

Scott számára a robotok, a földönkívüliek és az új bolygók témái nem számítanak ismeretlen terepnek, gondoljunk csak a Szárnyas fejvadászra vagy az Alienre. A rendező így nyilatkozott:

“Igyekszek folyton új területeket kutatni a sci-fi zsánerén belül. Ezt teszem a “Raised by Wolves” esetében is, úgy érzem, igazán eredetit tudok alkotni ezzel a tévésorozattal. Egy teljesen friss és távoli képzeletbeli világ, melynek szereplői ránk is érvényes, egzisztenciális kérdésekkel foglalkoznak: Mi tesz bennünket emberré? Mi tart össze, mi alkot egy családot? Mi lenne, ha a hibáinkat a földi létben eltörölhetnénk, és mindent újrakezdhetnénk? Túlélnénk? Jobban élnénk? Máshogy csinálnánk a dolgokat? A TNT programját az eredetiség, a minőség és a merészség jellemzi, úgy érzem ez a megfelelő otthon egy ilyen egyedülálló történetnek.

Az írók és a producerek csapatába a Fogságban, és Az ember a fellegvárban alkotói is beszállnak Scott mellé, így elmondható, hogy minden adott a garantált sikerhez. Alig várjuk!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hivatalos: David Fincherrel és Brad Pittel jövőre forog a Z világháború folytatása
Következő cikk Megvan a Rambo 5. hivatalos címe: ez lesz az utolsó bevetése Stallonénak?