Megérkezett Dobó Kata első rendezésének előzetese


borito 4

Ha valaki tűkön ülve várta volna Dobó Kata első rendezésének, a Kölcsönlakásnak a végeredményét, az most egy előzetes erejéig beletekinthet a romantikus vígjátékba.

A 353,9 millió forintos Filmalap támogatással megvalósult projektet Dobó Kata egy friss, fiatalos, szórakoztató párkapcsolati komédiának szánja, az első képkockákat látva belőle viszont maximum a Duna TV éjszakai szekciójába bepréselt bambulós filmek jutnak róla eszünkbe, ami vicces helyett kínos, fiatalos helyett erőltetett és párkapcsolati mélységek helyett felszínes.

kep 1

Azért itt hagyjuk nektek a hivatalos szinopszisát, hátha valaki nem tudná mire is számítson az “ugye még  nem viszket annyira a popija, hogy már szánkázik vele a szőnyegen?” beszólásokkal tarkított Kölcsönlakás kapcsán:

Az azonos című Ray Cooney és John Chapman színdarab szabadon átdolgozott, a hazai közönségre szabott adaptációjában egymást követik a váratlan helyzetek, a félrevezetések, a megoldhatatlannak látszó kihívások, és közben valaki folyton zűrbe keveredik. Az események egyik fő összekuszálója Henrik (Klem Viktor) a csapodár férjek mintapéldánya. Következő pásztoróráját a rendkívül vonzó escort lánnyal, Vénusszal (Kiss Ramóna) barátja és üzlettársa, Balázs (Haumann Máté) épp átalakítás alatt lévő otthonába szervezi. A hely azonban nemcsak neki jutott eszébe. Henrik felesége, Linda (Martinovics Dorina) is itt szeretné elcsábítani a jóképű jógaoktatóját (Fehér Tibor), hogy revansot vegyen hűtlenkedő férjén. A helyzetet bonyolítja, hogy a lakást felújító dizájner, Márió (Szabó Simon) szintén kölcsönvenné a kéglit, hogy a rajongójával (Kopek Janka) eltöltsön benne pár kellemes órát. Mindeközben a tulajdonos házaspár, Anikó (Balla Eszter) és Balázs próbálják menteni a menthetőt, minden téren. A híres írónő, a kutyamániás Szakács Petra (Oroszlán Szonja) felbukkanásával viszont tetőzik a pánik és minden a feje tetejére áll…

Dobó Katáék a premiert illetően biztosra mentek, így a Valentin-napra (február 14.) időzített bemutatóval akár még duplázhatják is a nézőszámot, kihasználva az ilyenkor a párjuk kedvéért romantikus filmekre beülő szerencsétlen férfiak tömegét.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Coen tesók westernjének új előzetese nem finomkodik a humorral
Következő cikk A People magazin szerint ő lett 2018 legszexibb férfija