Valódi kutyákkal forgatják a Susi és Tekergő élőszereplős változatát


lady

A Disney a klasszikus meséinek élőszereplősítésével megfogta az Isten lábát. Miután a közönség bizalmát a Hamupipőkével, A dzsungel könyvével vagy éppen A szépség és a szörnyeteggel végleg elnyerte nem volt kérdés, hogy az elkövetkezendő években nem maradhat gyerekkori kedvencünk feldolgozás nélkül.

Ugyanakkor nagy vita robbant ki az elmúlt időszakban, miután bemutatták a 2019-ben debütáló Az oroszlánkirály remake első kedvcsinálóját, amit Jon Favreau “élőszereplősítés” címen animált állatokkal és helyszínekkel forgatott újra.

A Collider is erről kérdezte az 1995-ben bemutatott Susi és Tekergő újrázásában szereplő Thomas Mannt, aki szerint úgy tűnik biztosra megy Charlie Bean a filmje kapcsán, így nehogy hasonló helyzetbe kerüljön hús-vér emberekkel, valódi helyszíneken, és, mai ennél is érdekesebb, valódi kutyákkal forgatja le az ebek szerelmi történetét.

Tényleg azt hiszem, a korábban látott világ továbbfejlesztett változata lesz mindez… Vannak benne valódi kutyák. Ki ne akarná látni, ahogy két igazi eb megcsókolja egymást egy tányér spagetti fölött? Ez a fő irányvonal számomra, hogy a valódi kutyák karizmája benne legyen… Megértem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy ne bolygassák az eredetit, de ez nem újra animálás lesz. Ez egy élő fellépésű remake, tehát miért ne?

Persze a kutyákat nem tudják a beszédre rávenni, így Susi Tessa Thompson, Tekergő Justin Theroux, míg Jensen Ashley Jensen hangján szólal majd meg. A Susi és Tekergő jövőre debütálhat a Disney hamarosan induló streaming csatornáján.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egy magyar rövidfilm is felkerült az Oscar-rövidlistájára
Következő cikk Az adaptációk védelmében – A tradíció démonjai a filmvilágban