Hivatalosan is előkészítési fázisba lépett a Jay és Néma Bob visszavág rebootja


bor

A hírt maga Kevin Smith erősítette meg egy újévi Twitter-bejegyzésben.

Az író-rendező-színész még 2017 augusztusában jelentette be a Jay és Néma Bob visszavág feldolgozását, de a projekt akkor félbemaradt miután Smith szívrohamot kapott. Most viszont, hogy az egészségét rendbe rázta és több mint 22 kilogrammnyi súlyfeleslegtől szabadult meg ismét minden a tervek szerint halad. A Jayt megformáló Jay Mewes már utalt rá tavaly év végén, hogy a filmet januárban előkészítik, hogy aztán februárban New Orleansben forgathassanak, amit most Smith Twitteren közzétett bejegyzése hivatalossá is tett.

Eddig annyit tudunk a projektről, hogy a manapság nagyon divatos folytatásokat, rebootokat és remake-eket fogja kifigurázni, miközben maga is egy folytatás, reboot és remake lesz egyszerre. A Jay és Néma Bob rebootban természetesen Kevin Smith és Jay Mewes ismét magukra öltik ikonikus karaktereiket, ahogy már az is biztos, hogy a Flash – A Villám sorozat néhány színésze is, mint Grant Gustin, Tom Cavanagh és Carlos Ramon is tiszteletüket teszik az újabb kalandban.

A Smith által közzétett fotón ő és a film egyik producere, Jordan Monsansto látható.

2019 első napjait a Jay és Néma Bob visszavág reboot elő-előkészítésével töltöttük a nyaralószobás irodánkban. Jay Mewes azért készítette ezt a képet rólam és Jordan Monsantóról, hogy megmutassuk és dokumentálhassuk a pillanatot, hogy mi voltunk Hollywoodban az egyetlenek, akik még az ünnepek alatt is dolgoztak.”

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 52 rendező kedvenc filmjeinek listája 2018-ból
Következő cikk 2019-ben is lesz mit néznünk