A Jay és Néma Bob visszavág folytatása már biztosan elkészül


borito 001 5

A Jay és Néma Bob újraindítását maga Kevin Smith kezdi el forgatni, még idén ősszel. A film ismét egyesíteni fogja Smith-t Jason Mewes-el, amely a Jay és Néma Bob visszavág folytatásaként aposztrofálható majd. A Kevin Smith által megerősített információk alapján már biztosra vehetjük, hogy az indie filmek megkerülhetetlen darabja 16 év elteltével végre visszatér!

Amit eddig tudunk a történetről, hogy a két hős ismét összefogásra kényszerül egy újabb hollywoodi küldetés során, melynek célja, hogy ezúttal az ismét karaktereikről mintázott Bunkómen Vs Gyökér elkészültét megakadályozzák. A filmipar újabb nekifutásában, a két fűtől bűzlő, nem éppen hősies figuráit szeretnék egymásnak ereszteni, ez viszont nem tetszik főszereplőinknek.

Mint a Jay és Néma Bob visszavág esetében itt is számíthatunk Smith-től arra, hogy híres ismerőseivel fogj a teletűzdelni a folytatást, bár Smith és Ben Affleck már nem számítanak olyan jó cimboráknak, így a jelenlegi Batman felbukkanása igencsak kétséges, vannak más színészek, akik szuperhősöket alakítanak és bőven elférnek az újabb eszement road movie-ba. Mivel Smith még idén visszatér a Supergirl produkcióhoz, melynek harmadik epizódját rendezi, talán tippünk is akadhat kiket fog megkörnyékezni a vendégszerepek lehetőségével. Azt is elárulta a rendező, hogy a folytatás egy szédítő szatíra lesz korunk filmes vonulataival a középpontjában.

A forgatások őszi megkezdését Kevin Smith nemrégiben posztolt tweetje is bizonyítja, mely a karaktereik legfőbb ellenségének, a Miramax-nak a kapuja előtt készült. Pontos premierdátum még nem ismert a produkcióhoz.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Trónok harca 6. rész rejtett utalásai és teóriái
Következő cikk Hans Zimmer zenéit az óránkhoz igazíthatnánk