James Gandolfini fia játssza majd a fiatal Tonyt a Maffiózók előzményfilmjében


maf

A Maffiózók előzmény-spin-off filmje, a The Many Saints of Newark úgy tűnik megtalálta a tizenéves Tony Soprano tökéletes megformálóját Michael Gandolfini személyében.

Az eredeti sorozat alkotója, David Chase által írt történet a 60-as években lezajlott Newark-i zavargásokra koncentrál majd, vagyis az amerikai olasz és az afroamerikai bűnszervezetek között kialakult faji feszültségekből adódó háborúra. A Deadline értesülései szerint a stábhoz Jon Bernthal és Vera Farmiga után James Gandolfini fia is csatlakozott, mint az ifjú Tony Soprano. A producerek többször is meghallgatták a szerepre Jamest, aki állítólag tökéletesen elsajátította apja színészi stílusát, így az előzményfilm egy újabb kulcsszereplőt pipálhat ki a listájáról az Alessandro Nivola alakította Dickie Moltisantit követően.

A fiatalabb Gandolfini nevével eddig még nem nagyon találkozhattunk a képernyőkön, leginkább az HBO-n futó Fülledt utcák sorozat és a Ocean’s 8 egyik mellékszerepében szúrhattuk ki, így a a Thor: Sötét világot is dirigáló Alan Taylor rendezte The Many Saints of Newark akár az áttörést is meghozhatja karrierjében.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Már biztos, hogy jön a Deadpool 3, ami új irányba viszi a franchise-t
Következő cikk Érdekességek az Oscar-díj idei jelöltjeiről