Kapásból két folytatást is készítenek a Zootropolisnak


zoo

Érthetetlen, hogy az Oscar-díjjal is jutalmazott, több mint 1 milliárd dollárt kaszált Zootropolisnak miért nem készített a Disney azonnal folytatást. Hivatalosan most sem a stúdió jelentette be a dolgot, hanem Tommy “Tiny” Lister, aki Nick Wilde bűnözőtársának a hangját kölcsönözte:

Biztosra tudom mondani, hogy készítek egy új Zootopia filmet a Disney-vel. Összesen három lesz, mint a Madagaszkár. Az első rész 240 millió dollárból készült, az új részek kapcsán pedig a 300 milliót hallottam. Ez az, amit a költségvetésre fordítanak majd és ebben még nincs benne a reklám.

Lister nyilatkozatából tehát azt már tudjuk, hogy a folytatások az animált filmekhez képest is hatalmas büdzséből gazdálkodhatnak majd, ahogy az is biztos, hogy nem az elkövetkezendő 1-2 évben várható a folytatás, hiszen a Disney jelenleg bőven ráér vele: idén jön a Jégvarázs folytatása, ami már most biztosra vehető, hogy felrobbantja a kasszákat, és akkor még a játékokról és további marketing termékekről nem is beszéltünk.

Addig pedig lehet újranézni az elsőt, és ilyen hibákra vadászni.:)

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Több mint 300 filmet neveztek az idei Zsigmond Vilmos Filmfesztiválra
Következő cikk Minden film összefügg 2. rész