A Disney fiókjában ott porosodik a Roger nyúl a pácban folytatásának csodálatos forgatókönyve


roger

A tavaly 30. évfordulóját ünneplő Roger nyúl a pácban rendezője, Robert Zemeckis jelenleg az Isten hozott Marwenben filmjét promótálja, ami kapcsán megkérdezték tőle van-e esély a legismertebb élőszereplős és animált technikát keverő film folytatására.

A direktor karrierjében ékkőnek számító 1988-ban bemutatott Roger nyúl a pácban annak ellenére, hogy hatalmas siker lett (70 millió dollárból készült és világviszonylatban majdnem 330 millió dollárt hozott vissza) sosem kapott folytatást. A Yahoo hírportál egy interjú keretében Zemeckist arról kérdezte, hogy a streaming szolgáltatások korában van-e rá esély, hogy a Disney végül tető alá hozza a második részt:

Nem hiszem. Nem tudom hova illene be a folytatás a jelenlegi univerzumukba, hiszen nincs benne hercegnő. Van egy csodálatos és nagyon jó forgatókönyv, amin a Disney régóta ül, de nem hinném, hogy jelenleg a látóterükbe kerülne.

Vagyis Roger nyúl visszatérése kész történettel rendelkezik, de mivel a Disney jelenleg kijelölt irányvonalába nem fér bele, így nagy bánatunkra a közeljövőben biztosan nem láthatjuk a mozivásznakon (bár ki tudja, hiszen a kövér bevétel reményében bármi megtörténhet, de akár az idén év végén elinduló Disney+ streaming csatorna palettáját is színesítheti majd) , ahogy a Vissza a jövőbe negyedik részét sem.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dan Aykroyd és Bill Murray is csatlakozott a Zombieland folytatásához?
Következő cikk 52 rendező kedvenc filmjeinek listája 2018-ból