Rami Malek makacs csokornyakkendőjével Hollywood sem bírt el


bor 22

A 91. Oscar-díjátadó vörös szőnyegén Rami Malek, a Bohém rapszódia sztárja egy visszafogott, de annál elegánsabb szmokingban jelent meg. Öltözékének egyetlen szépséghibája a csokornyakkendője volt, ami a világ kedvéért sem akart egyenesen állni.

Hollywood sztárjai természetesen kollégájuk kisegítésére siettek, így először a színész barátnője, a Queen-moziban Mercury nagy szerelmeként felbukkanó Lucy Boynton próbálta megszelídíteni a makacs kiegészítőt. Miután belebukott Malek ikertestvére, Sami is szerencsét próbált vele, de a csokornyakkendő csak nem volt hajlandó beadni a derekát. A Dolby Színházban helyet foglalva, már Lady Gaga szemét is szúrta a dolog, így a színész eleganciájának utolsó mentsváraként végső rohamot indított az énekesnő és bár a küzdelem hosszasan eltartott, a fekete csokornyakkendő térdre kényszerítette őt is, ezzel pedig Hollywood krémjét, így Malek csálé kellékével kényszerült átvenni a legjobb színésznek járó aranyszobrot, ami láthatóan nem szegte kedvét.

De ennyi baj legyen, talán a konok csokornyakkendő a jövőben Malek szerencsét hozó kiegészítőjévé válik, hiszen idén bejött neki.

rami8

rami3

rami2

rami

rami7

rami6

rami4

rami5

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Özvegye felháborítónak tartja, hogy nem emlékeztek meg Andy Vajnáról az Oscaron
Következő cikk Nem hiszed el, de Terry Gilliam Don Quijote filmjére hamarosan beülhetsz az új előzetese szerint