Emma Stone ellenfele nem akárki lehet a Szörnyella de Frász filmben


cru

Miután a Disney nemrégiben új poszterrel és premierdátummal látta el a Demóna folytatását, egy másik klasszikus karakterük, a Szörnyella de Frász eredetfilmjéről is friss infókat osztottak meg.

Amit már korábban is tudtunk, hogy Glenn Close-t követően Emma Stone fogja életre kelteni a kutyaszőrmebunda mániás, velejéig gonosz de Frászt, most már az is biztos, hogy Nicole Kidman egy bizonyos bárónő karakter kapcsán folytat tárgyalásokat a stúdióval, aki az antagonista főszereplő antagonistájaként jelenik majd meg, és aki nagy hatással lesz de Frász mesékből ismert személyiségére.

cr

Kidman mellett Emma Thompson, Charlize Theron, Juliane Moore és Demi Moore is versenyben van még, szóval bárkit is válasszanak Miki egérék, az A-listás szereposztás mindenképpen garantált lesz.

A filmet az Én, Tonya rendezője, Craig Gillespie év végétől dirigálja majd A kedvenc írója, Tony McNamara  által újradolgozott forgatókönyve alapján. A történet szerint pedig választ kapunk majd de Frász dalmata kutyák iránti gyűlöletének eredetére.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Remake-et kap az Időbanditák és nem akárki rendezi
Következő cikk Nagy nevekkel bővült A láthatatlan ember feldolgozásának stábja