A Trónok harca sztárja is csatlakozhat az élőszereplős Tom és Jerry filmhez


bor 23

A The Hashtag Show friss információi szerint a Warner Bros. a Trónok harca közkedvelt sztárját, Peter Dinklage-t szemelte ki a készülő Tom és Jerry élőszereplős adaptációjának férfi főszerepére.

Bár évek óta pletykálták, hogy gyerekkorunk kedvenc macska-egér párosa megannyi mozis mesét követően a mai trendekhez igazodva élőszereplőkként is szerencsét próbálhatnak a nagyvásznon, végül csak tavaly történt előrelépés, amikor is rendezőt kapott a projekt.

A Fantasztikus Négyes és a Pofázunk és végünk rendezője, Tim Story dirigálta hibrid filmről (ugyanis az animációt keverik majd benne) nemrégiben érkezett egy koncepciós kép, amin elvileg a Jennifer Lawrence alakította főszereplőt vehettük szemügyre Tom és Jerry társaságában, amit azóta a stúdió már törölt.

Jelenleg úgy fest, hogy Lawrence-től búcsút inthetünk és a Warner Zoey Deutch-ot (Miért pont ő?) vagy Olivia Cooke-ot (Ready Player One) szeretné megnyerni a Kayla névre keresztelt női vezető szerepre. Sőt már a projekt főgonoszára is van kiszemeltjük Dinklage képében, aki Kayla rosszindulatú főnökét, Terrance-t alakítaná.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a színész összeült-e már a stúdióval, így hivatalos bejelentés sem történt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk James Corden már meg is csinálta a Mi paródiáját
Következő cikk Egy szerep kedvéért elsajátított akcentusok kíméletlen elemzése