Jöhet az élőszereplős Tom és Jerry film


borito 27

Gyerekkorunk kedvenc párosa, Tom és Jerry hamarosan a mi világunkban térhetnek vissza a több évtizede tartó macska-egér játékukkal.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Pofázunk és végünk rendezője, Tim Story a Warner Bros. Animation Grouppal folytat megbeszéléseket egy élőszereplősített hibrid Tom és Jerry film kapcsán.

A legendás animációs párost William Hanna és Joseph Barbera alkották meg 1940-ben. A történet pofon egyszerű, de éppen ettől zseniális alapokra épült, melyben Tom, a házimacska egy véget nem érő harcot folytatott Jerry-vel, az egérrel. Az MGM által 1967-ig kiadott sorozat karrierje során 7 epizódjával is Oscar-díjat nyert, majd szép lassan beleolvadt a popkultúrába. Ennek köszönhette, hogy 1993-ban egy egész estés mozifilmmel tért vissza Tom és Jerry a moziban címmel.

Story leginkább a Kevin Hart és Ice Cube főszereplésével készült egy további folytatást is megélt Pofázunk és végünkkel vált ismertté, előtte a Fantasztikus Négyes első mozifilmjeit köszönhettük neki, vagyis az élőszereplős animáció egy teljesen új irányt jelölhet majd a karrierjében, feltéve ha zöld utat kap a stúdiótól.

A Warner Bros. egyébként a Tom és Jerry mellett a gyáva nyomozókutya, Scooby-Doo kalandjait is leporolja egy animációs film erejéig, melynek kreatív producere a több Harry Potter filmet is rendezett Chris Colombus lesz. Scooby számára az élőszereplős debütálás nem ment valami jól, így utoljára a 2004-es Szörnyek póráz nélkül alcímet viselő moziban sokkolta a rajongókat, azt már csak remélni tudjuk, hogy Jerry-ék ennél azért méltóbb látogatást tesznek majd a világunkba.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Aranyélet 3. évad - kritika
Következő cikk Befutott az első kép az HBO Watchmen-sorozatához