A Disney folytatja a Drágám, a kölykök összementek! filmet


hon

Egyetlen film sincs biztonságban a hollywoodi remake-reboot-folytatás őrületétől, ezért a Disney legújabb tervei szerint nemsokára az 1989-ben bemutatott Drágám, a kölykök összementek! kap egy folytatást, ami ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint az eredeti mozi – írja a Slashfilm.com.

A stúdió már a főszerepre is leszerződtette Josh Gadet, aki a Rick Moranis alakította Wayne Szalinski fiát, Adamat alakítja majd. A híresztelések szerint a történet bár folytatja az első részt, nagyjából egy remake-ről lesz szó, amiben ezúttal Adam fogja a zsugorító géppel a saját és a szomszéd gyerekeit véletlenül miniatürizálni.

A Joe Johnston által dirigált 89-es film amúgy megélt két folytatást is 1992-ben Drágám, a kölyök marha nagy lett! címmel, amiben ezúttal egy hatalmas baba randalírozott, majd 97-ben Drágám, most mi mentünk össze!, amiben visszatértek az eredeti koncepcióhoz, csak itt már a szülők váltak apróvá és akkor a 97-től 2000-ig futott Drágám, a kölykök már megint összementek szériáról nem isbeszéltünk.

A Disney jelenleg a tökéletes rendezőt keresi a projekthez, akivel szemben a legfőbb feltételük, hogy nagy rajongója legyen a franchise-nak, ugyanis a terveik szerint az eredeti film nosztalgikus hangulatát szeretnék visszahozni a folytatással.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Demóna folytatásának első előzetese
Következő cikk A ma 75 éves George Lucas portréja