Megnyugodhatunk, jön a Venom 2 és Tom Hardy is benne lesz


venom 2Őszinték bevallhatjuk, hogy a Venom óriási csalódás volt és kifejezetten sajnáltuk Tom Hardy vergődését a filmben. Persze tudjuk, hogy egy jó marketinggel szinte bármi eladható, és így ez a produktum is a fanyalgások dacára 855 millió dollárt termelt. Ez pedig annyit jelent Hollywoodban, érdemes nekifutni újra, majd most szerződtetünk egy jobb rendezőt és minőségibb forgatókönyvírót. Ácsi, azért itt érdemes rögtön megjegyezni, hogy a készülő folytatást ugyanúgy Kelly Marcel írja, aki az első részt is (azelőtt A szürke ötven árnyalatába is beletette a tudását).  A lényeg, hogy Amy Pascal producer, azért csak a szépre emlékezik és nagyon lelkes:

Annyit mondhatok Tom Hardy vissza fog térni, nagyszerűen játszotta el ezt a karaktert, amire senki más nem lett volna képes. …a Sony remek munkát végzett, amikor létrehozta ezt a franchise-t, és életet adott ennek az önálló világnak. Aztán itt van Tom Hardy. Amikor az ember Venomra gondol, most már soha többé nem fog tudni másvalakit elképzelni, csak Tom Hardy-t, ahogy a homárokkal teli akváriumban ücsörög!

Most, hogy mindjárt itt a Pókember új kalandja, a szóbeszéd a második részbe már Tom Hollandot is kezdte beleszőni, de egyelőre a két karakter találkozásával kapcsolatban nincs semmi konkrétum. Azt viszont ne feledjük, hogy Woody Harrelsonnal már belógattak egy új ellenfelet (Cletus Kasady mint Carnage) az első mozi végén.

Noha rendező még nincs, az viszont biztos, hogy a folytatás elkészül, ráadásul ipari tempóban, mert 2020. október 2-án már mozikba is küldik odaát.

Mondjuk a rajongók trailert már korábban is készítettek a 2. részhez.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 100 filmes példa arra, hogy a moziban sokszor veszélyes liftezni
Következő cikk Amikor a Disney szereplők találkoznak a valósággal és más filmekkel