Tom és Jerry balesetei vicces szobrokba öntve (1.) – fotók


tom 4A Tom és Jerry macskájáról mindannyian tudjuk, hogy sokszor csúnya baleset lett az egerészéseinek vége, ami fizikai változásokkal is járt. Egy rajongó, ezeket alkotta meg agyagszobrok formájában, amiket látva már nem is olyan vicces a rajzfilm.

Gyerekkorunk legszebb tévé előtt töltött pillanatainak nagy részét kétségkívül Tom és Jerry párosának köszönhetjük, kettejük közül is leginkább a szerencsétlen macskának, aki testi épségét nem kímélve próbálta elkapni nemezisét, a ravasz egeret. Bár Tom egerészési tervei a prérifarkaséhoz hasonlóan elméleti síkon mindig remek ötletnek tűntek, a gyakorlatban kvázi kudarcba fulladtak, ami súlyos fizikai következményekkel járt számára. Így utólag belegondolva elég szadista mese a Tom és Jerry és talán annyira nem is vicces, ahogy kedvenc macsekunkra ráülnek, kalapáccsal kiverik a fogát, egy tésztanyújtó géppel kilapítják, vagy éppen megfőzik a farkát… és mindennek tetejébe még a házvezetőnő is mindig elagyalta, miután leamortizálta gazdája házát.

Szóval Tomnak tényleg a poklot is meg kellett járnia ahhoz, hogy 27 éven keresztül gyerekek millióit szórakoztassa a tévén keresztül, és bár az alkotói minden egyes balesete után helyrefirkantották a fizimiskáját, egy élőszereplős feldolgozásban inkább elképednénk, mintsem egy jót röhögnénk az akciói súlyos következményein. Ezt támasztja alá egy lelkes rajongó, Takulnoue munkássága is, aki fogta Tom baleseteit és agyagszobrok formájában életre keltette azokat. Vigyázat, csak erős idegzetűeknek ajánljuk!:

kep 5

kep2 2

kep3 2

kep4 1

kep5 1

kep6

kep7

kep8

kep9

kep10

kep11

kep12

kep13

kep14

kep15

tom1tom 1ctom 2ctom 2
tom 1 c
tom 1tom 1 1tom 1c 1tom 1 c 1
tom 1 2tom 6tom 7
azért legyen Jerry is

jerryjerry 1
(képek forrása: zhuanlan.com, Takulnoue)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Star Trek trailerek Tarantino stílusában
Következő cikk Ha a Miyazaki rajzfilmek rajongói tököt faragnak