Újra összeállnak a Jóbarátok


jobaratok 1Idén 25 éves a Jóbarátok sitcom sorozat, ám a népszerűségéből semmit sem veszített. És bár a hírek eddig úgy szóltak, semmi esély arra, hogy újra összeálljanak kedvenc szereplőink, most úgy tűnik mégis jöhet a nagy visszatérés. 

Az HBO Max megszerezte a sorozat streamelési jogait a Netflixtől, így 2020 májusától náluk lesz látható mind a 236 epizód. Emellett itt nézhető majd meg egy különleges reunion epizód is. A szereplők már eddig is úgy nyilatkoztak, ők nem bánnák, ha a rajongók örömére vissza kellene bújniuk karaktereik bőrébe, ám a sorozat producerei nem támogatták a javaslatot. David Krane és Márta Kauffman fő érve az volt: nem akartak az eredeti részek mércéjét nem megütő reboot-ot vagy reuniont forgatni.

Mondjuk mostanában amúgy is feltűnően sokat találkozgattak:

chandler monicaA nagy nyomás viszont úgy tűnik megtette hatását: visszatér Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer. Mellettük pedig ott lesznek az eredeti alkotók is. És hogy miről fog szólni a 25 éves találka? Erről egyelőre nincs információnk, valószínűleg a nosztalgia jegyében sztorizgatni fognak a forgatási emlékeiről.

A Jóbarátok film ötlete is felmerült már az elvonási tünetektől szenvedő rajongóknál:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Poirot bajuszos Jim Carrey a Sonic, a sündisznó szinkronos előzetesében
Következő cikk A trailer alapján Kristen Stewart a tökéletes Jean Seberg?