Az Odaát sztárja lesz Walker, a texasi kopó és Lois és Clark is újratöltve


A The CW televízióstársaság 13 most is futó sorozat új évadát rendelte be a napokban, emellett két teljesen új sorozattal is bővül a repertoár. Egyrészt tágítják a Zöld íjásszal kezdődő Arrowverse univerzumot a Superman & Lois-val, másrészt rebootolják a Walker, a texasi kopót.

Superman and Lois 1A Superman & Lois Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével fog a képernyőkre kerülni. A színészpáros nem először tűnik fel a The CW által futtatott DC-s képregényuniverzumban. Legutoljára a “Crisis on Infinite Earths” című crossover epizódban láthattuk őket Flash, Batwoman, Supergirl és a Zöld íjász mellett. A Superman & Lois rövid összefoglalójában így írnak a történetről: A világ legismertebb szuperhőse (Hoechlin) és a képregények leghíresebb újságírója (Tulloch) együtt küzdenek meg a stresszel, a nyomással és annak a komplexitásával, hogy milyen nehéz dolgozó szülőnek lenni a mai társadalomban. Új sorozatra már csak azért is szükség van a CW háza táján, mert nemsokára elveszítik az univerzum névadóját, Zöld íjászt (angolul: Arrow), mikor a nyolcadik évaddal elbúcsúzik a sorozata.

Na és akkor lássuk a “Walker”-t. A címszerepben Chuck Norris után az Odaátból (Supernatural) ismert Jared Padaleckit láthatjuk majd. Cordell Walker, az özvegy kétgyermekes apa és az egyedi morális kódexszel rendelkező igazságosztó visszatér Austinba két, beépített ügynökként eltöltött év után. Ám a hazatérés nem rózsaszínű, hiszen több munka vár rá otthon, mint azt valaha gondolta volna. Újra kell építenie a kapcsolatot gyermekeivel, nagyobb zűr nélkül vissza kell illeszkednie a konzervatív családjába, ráadásul még új társat is kap (az első nő a Texas Rangers történelmében). És ha ez még nem lenne elég, egyre gyanúsabb nyomok bukkannak elő Walker feleségének halála ügyében…

walkerAz eredeti sorozat 1993 és 2001 között futott a CBS műsorán, a feledhetetlen Chuck Norrissal a főszerepben. Nehéz lehet egy, a popkultúrában ennyire ismert karakter bőrébe bújni. Padaleckinek talán nem lesz teljesen idegen a terep. Eleve texasi születésű, másrészt a Supernaturalben is kívülálló, “cowboy-szerű” karaktert alakított Jenson Ackles mellett. A 2005 óta töretlen népszerűségnek örvendő fantasy-sorozat májusban fog véget érni 15 évad és több, mint 300 epizód után, így Padaleckinek sok ideje fog felszabadulni.

Reméljük, a dal marad!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az Oscar-jelölt filmek őszinte moziplakátjai (2020)
Következő cikk Te (You) 2. évad - kritika