A BoJack Horsemannel elindult a MoeTion Pictures, iratkozzatok fel rá!


Egyik szemünk sír, a másik meg nevet. Állandó sorozatgurunk, Moe saját vizekre evez és elindította a MoeTion Pictures néven futó csatornáját. Ugyanazt fogja csinálni, amiben már eddig is jó volt, de így hangzik a beköszönés az ő szavaival:

Ezentúl az összes kritikám, sorozatokról megfogalmazódott gondolataim itt lesznek fellelhetőek. Tisztában vagyok vele, hogy még így az elején mennyire amatőr ez az egész, de a jövőben próbálom fejleszteni magam mindenféle téren (összeszedettség, beszédtempó, stílus, stb…) De így néznének ki a kezdetek. 1f642
Reményeim szerint minden héten teszek majd fel egy új videót és elsősorban a sorozatok lesznek a reflektorfényben, de előfordulnak filmkritikák is.
Első körben egy igen izmos, majd’ 30 perces BoJack Horseman kiértékeléssel indítok, amit főleg azoknak ajánlok, akik látták a sorozatot. A BoJack zsenialitásáról, a karakterekről, az utalásairól és a drámai vonal felépítéséről beszélek és tényleg bocsi, hogy ilyen, lesz ez még jobb is. 1f642 Ha pedig tetszik a videó, likeoljátok és osszátok, ha pedig kíváncsiak vagytok rá, hogy mikről fogok még beszélni, akkor iratkozzatok fel. 1f642 Nagyon köszi, ha megnézed!

Iratkozzatok fel, mi már megtettük!
ITT

Hajrá! Szorítunk MOE és várjuk az új részeket!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Vissza a jövőbe remake-je Tom Hollanddal és Robert Downey Jr.-ral
Következő cikk A Magyar Filmdíj 2020 jelöltjei és a Magyar Mozgókép Szemle programja