Jennifer Lawrence Paolo Sorrentino maffiamozijában! Persze, hogy várjuk.


sorrentino jennifer lawrenceMég le sem csengett Az új pápa és Paolo Sorrentino (A nagy szépség, Ifjúság) már gőzerővel dolgozik is a következő filmjén. Nyáron, New Yorkban kezdődik a  Mob Girl forgatása, melynek Jennifer Lawrence lesz a főszereplője. Az 1950-es és 70-es évek között játszódó maffiatörténet elkészítésében az Oscar-díjas színésznő producerként is közreműködik.

A film igaz történetet mesél majd el: ő alakítja Arlyne Brickmant, aki New York egyik leghírhedtebb maffia családjának, a Colombónak a köreiben mozgott, és később az FBI legértékesebb informátora lett. Brickman közreműködésével sikerült lekapcsolni a családot, egy New York-i zsidó lány, aki piti bűnözőből vált az FBI egyik legértékesebb informátorává. Később a tanúvédelmi programban való részvételt elutasította, egyszerűen csak elköltözött a városból.

A forgatókönyv alapjául Teresa Carpenter Pulitzer-díjas könyve, a Mob Girl: A Woman’s Life in the Underworld (Maffia lány: egy nő élete az alvilágban) című 1992-es könyve szolgál.

Sorrentino további projektjeiben szerepel, hogy szülővárosában, Nápolyban is filmet akar forgatni. Ez a produkció a nápolyi filmessel, Antonio Capuanóval való barátságát dolgozza fel, aki segített elindítani Sorrentino filmes pályafutását.

forrás: MTI

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (321.)
Következő cikk Tom Hardy és Woody Harrelson még mosolyognak a Venom 2 forgatásán