Ha filmes tetoválást csináltatnánk, akkor csak ilyet!


A legnagyobb filmek a legkisebb méretben. Eden Kozokaro, vagyis Kozo Tattoo megvalósította az álmot és az általa szenvedélyesen szeretett műveivel meghódította az internetet. Eden ugyanis népszerű sorozatok, filmek, képregények, műalkotások és zenék ismert popkult elemeit varrja fel eszméletlenül részletesen és sebészi pontossággal az ügyfeleire. Jöjjön hát egy válogatás a legjobb munkáiból!
Itt lehet követni is!
https://www.instagram.com/kozo_tattoo/jokerek kill billharry potter
1vangoghEden karrierje, mint tetoválóművész akkor kezdődött, amikor az egyik deszkás barátja megvette a lehető legolcsóbb tetováló masinát az eBay-ről. “Megengedte, hogy kipróbáljam és hirtelen ő lett az első kliensem. Aztán mindenkinek ingyen tetoválást ajánlottam, akit csak ismerek.” – mesélte az Inked Magazine-nak.

2cikeszpokember 2 audrey hapburnAz izraeli művész szerint országában a tetováló kultúra nagyon kicsi, szerető és támogató. “Tetováló barátaim és én megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy megmutassuk az embereknek: a tetoválás nem kevesebb, mint művészi kifejezési mód.”

3walle“Próbáltam találni egy utat, hogy megmutassam a klasszikus festmények terén szerzett tudásomat olyan méretben, ami illik azokhoz az emberekhez, akik nem akarnak hatalmas rajzokat.” – magyarázta Eden, mi terelte a mikró tetoválások irányába. “Olyan minimalistára próbáltam tervezni, amennyire csak lehetséges. Design ügyben úgy hiszem, hogy a kevesebb több.” Bárhogy is sokan gondolják úgy, hogy a minimalista színes tetoválások rosszul gyógyulnak. “Ezért is fontos nekem, hogy posztoljam a gyógyult tetoválásokról a képeket.”

4pulpEden manapság tagja Keith “Bang Bang” McCurdy nagy tekintélyű csapatának. “Bang Bang” otthagyta kéznyomát Rihannán, Justin Bieberen és Miley Cyruson is. Sokan őt tartják a világ leghíresebb tetoválóművészének, úgyhogy hozzájuk tartozni igazi dicsőség.

5lostintranslation 6kisherceg 7hobbit 8fel 9utolsó 10van gogh 11cheeshirei 12beatles 13ponyvaregény 14deadpool16némó17mona lisa18macskarisztokraták19chihiro20disney21otodikelem2223abbeyroad24magritte25chihiro26toy story27harcosok28dali29django30pink floyd superman thanospokember

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Hanks hisztérikus nevetései és ordítozásai két videóban
Következő cikk Utazz Emily Blunték hang nélküli járatán, ahol nincs idegesítő utas!