Russell Crowe nevetve mesél emlékezetes szerepeiről


russell croweRussell Crowe híres/hírhedt személyiség a filmes világban. Egyrészt híres remek szerepválasztásairól és alakításairól, valamint hírhedt nehéz természete miatt. Éppen e kettősség miatt is érdemes meghallgatni, miként mesél ő maga a filmjeiről.
A GQ sorozatának, ami többek között már Harrison Ford, Willem Dafoe, Ralph Fiennes, vagy éppen Ben Kingsley karrierjével is foglalkozott, most Crowe pályáját követik vele nyomon.
Hiába a 25 perces videó hossz, ez alig pár filmre volt elegendő, annyi jó anekdotát mesélt el a színész. Milyen élmény volt skinheadet játszani a Romper Stomperben, majd közvetlenül utána egy meleg vízvezeték-szerelőt a Mennyit érünkben. Nagyon élvezte, hogy ezzel jól összezavarja a nézőket.
Küzdött a Szigorúan bizalmas rendőrének szerepéért, kiderül, miért csókolta meg Guy Pearce-t. Sztorizik A bennfentes munkálatairól, mennyit fejlődött színészként Al Pacinónak köszönhetően. Arról is szó esik, mennyit bohóckodtak a Gladiátor forgatásán. Előkerül még A remény bajnoka, a Robin Hood, valamint beszél a legutóbbi filmjéről, a Tébolyról is.
Rajongói szívem még nagyon hiányolt pár címet (Egy csodálatos elme; Bor, mámor, Provance), egyébként élmény hallgatni, milyen élvezettel mesél a munkáiról. Bármennyire is nehéz vele a stábnak, azt el kell ismerni, hogy mindent belead egy-egy szerepébe.

Amiért még imádjuk:

Russell Crowe Bud Spencer bőrében

Kapcsolódik:

Több mint 20 baki a 20 éves Gladiátorból

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nyolc híres színész karrierje nyolc okos ábrán összegezve
Következő cikk Őszintén az E.T. – A földönkívüliről, na és a Mac, a földönkívüli barátról