Macskafogó, Dr. Bubó, Mézga család teszi mosolygósabbá Budapestet


A budapesti lakosokra pláne, de amúgy meg mindenkire ráfér mindig egy váratlan mosoly. 0036Mark (megfejtés: 0036 Magyarország nemzetközi hívószáma, a Márk az alkotó keresztneve) remekei már 2018. decembere óta feldobják metropoliszunk utcáit, kopott falfelületeit (de már külföldön is letette a névjegyét).
A műfaját “pop street art”- ra keresztelő művész főleg hazai és nemzetközi popkulturális utalásokat ötvöz minőségi humorral, aminek legnagyobb forrásanyaga a 80-as, 90-es évek mozijai és rajzfilmjei. Nincs is csodálatosabb, mint amikor a Macskafogó ütközik a Die Harddal vagy Mézga Aladár Alien tojásra lel, Picurt Chewbacca várja suli után, Kukoriék meg a Kentucky előtt szomorkodnak egy csirkés vödörrel… de mindet látni kell!  Minél  több felületet az úriembernek, aki főleg saját zsebből hódol egy olyan minőségi hobbinak, ami sokunknak okoz örömet.
  Köszönjük!

Tessék követni!

FACEBOOK
INSTAGRAM

aladar kriszta aladar antall jozsef kacsamesek beastie boys et 1 gomboc artur grabowski 2 grabowski kasszafurok kobuki kockasfulu nyul 2 kockasfulu nyul korzeti orvosi rendelo kriszta aladar kukori es kotkoda leon maris lusta dick macskafogo 2 macskafogo 3 macskafogo 4 001 macskafogo 5 macskafogo 6 macskafogo mezga aladar nagy hohoho 2 nagy hohoho pom pom prodigy robotzsaru 1 sarkanyfuarus snoopy kuyta persely torpilla trefipok 001balu 001Ez is érdekelhet:

Gollam leugrik a falról avagy a 3D-s filmes graffitik tényleg lenyűgözőek

35 pixelkép, ami az utcán hever, rajtuk Terminátor vagy Indiana Jones

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Charlize Theron 35 elég személyes kérdésere válaszol
Következő cikk Az összes spagettiwestern paródiája szűk 1 percben