Pontozod a filmjeidet, sorozataidat, ahogy neked tetszik! Itt a RanXter app!


ranxter kiemeltEgy fanatikus filmbolondnak és sorozatfüggőnek, bizony számít, hogy kedvenc mozijai vagy szériái, milyen pontszámmal bírnak, mondjuk az imdb-n. Milyen értékelést adott rá a sznob kritikus vagy a kedvenc mozis oldala vagy blog/vlogere. Sokszor ez nem egyezik a saját értékítéletével, és emiatt egy idő után már nem veszi komolyan őket.
Rengeteg olyan mozibajárót ismerhetünk, aki listázza kedvenceit, a teremből kilépve pontozza a látottakat, de még a tévében látottakat is. A régi rongyos noteszek helyett, most megérkezett egy a korhoz már jobban illő és könnyebben átlátható filmes applikáció, amivel most már jól átláthatóan rendszerezhetjük, pontozhatjuk, toplistázhatjuk az általunk legjobbnak ítélt filmeket, sorozatokat, ráadásul több szempont alapján is (kitérve akár a színészekre, rendezőkre, de még a filmzenére is). Ez a RanXter! Egyedüli app, ami saját ranglistát készít (amit még excelbe is le tudsz tölteni), 5 nyelven elérhető, természetesen magyarul is. Próbáld ki!

INNEN letölthető:
(14 napig ingyen használható, ha a lite verzió, megmarad a profil a korábban osztályzott filmekkel és később is dönthetsz úgy, hogy mégis előfizeted.)
FACEBOOK

Nézzük meg lépésről lépésre, miről is szól ez az applikáció!RanXter1

ranxter 3 ranxter 4 ranxter 5ranxter 7ranxter 2ranxter utolso14 napra egy próbakör?
INNEN

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kristen Stewartot Dianaként Oscarra jelölik majd, itt a Spencer első trailere
Következő cikk Minden idők 10 legjobb filmes csapata