Tom Cruise egy hústoronyra lett lecserélve, itt a Jack Reacher sorozat előzetese


reacherNincs visszaút, valóban érkezik a Reacher sorozat, amiben már nem Tom Cruise, hanem egy eddig kevésbé ismert hústorony alakítja a címszereplőt.

A 2012-es Jack Reacher Christopher McQuarrie rendezésében ütősre sikeredett, míg Edward Zwick folytatása csupán középszerű akciófilmet eredményezett. A Paramount a kudarc (?) hatására nem látott több fantáziát a franchise-ban, s a pletykák szerint ugyan elégedettek voltak a Tom Cruise játékával, ám bosszantotta őket, hogy a szerephez túl alacsonynak bizonyult. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ezzel két filmmel korábban nem voltak tisztában?jr1Mindenesetre Lee Child világszerte népszerű könyveinek jogait végül az Amazon kaparintotta meg, mely vállalat kisképernyős adaptáció megvalósításában gondolkodott. Az új címszereplő ezúttal nagyjából kétszerese az előzőnek (a tehetsége azonban kérdéses), tehát hű a szerző elképzelésének: Reachert a Titánokban és Az éhezők viadala: Futótűzben feltűnt Alan Ritchson alakításában üdvözölhetjük.
Az első évad nyolc epizódos lesz, s az Elvarázsolt dollárok című könyv adaptációja. A sorozat showrunnere Nick Santora, aki korábban A szökés és a Skorpió – Agymenők akcióban című szériákon szorgoskodott. A premier 2022. február 4-ére datálódik. A trailer sok eredetiséget nem mutat, de annál több pozőrködést.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Javier Bardem meghívta Stephen Colbertet a Dűne 2. forgatására
Következő cikk Pokémon Shining Pearl – játékteszt