Itt a Marvel Holdlovag (Moon Knight) sorozat trailere hazai helyszínekkel


moon knightA Disney+-szon lesz elérhető a Holdlovag című új Marvel sorozat, amit tavaly forgattak Magyarországon. A címszereplő hacukáját Oscar Isaac öltötte magára, akinek korábbról van már némi tapasztalata a szuperhős világban.

Az X-Men – Apokalipszis után Oscar Isaac egy másik egyiptomi kötődésű Marvel termék karakter bőrébe bújt bele. A képregényes cég első mutánsa után ezúttal a sokkal komplexebb Holdlovagot testesíti meg, ugyanis az öntörvényű igazságosztó disszociatív személyiségzavarban szenved.

moonknightposterSokan úgy vélik, hogy az 1975-ben először felbukkant hős Batman marvelesített változata. Mindenesetre a csupán hatrészes Holdlovag (Moon Knight) című sorozat, melynek első epizódja március 30-án érkezik a Disney+-ra, Mohamed Diab irányítása alatt készül. A filmes szakember korábban hazájában jelentkezett különböző díjnyertes rendezésekkel, közülük a 678 és a Káosz mondható ismertebbnek. Illetve bizonyos epizódokon közreműködött még Justin Benson és Aaron Moorhead, a Feloldozás és A végtelen direktorai. A bővebb szereposztásról egyelőre nem sokat tudni, a Marvel marketingesei kitesznek magukért, de annyi biztos, hogy a szériában feltűnik még Ethan Hawke és Gaspard Ulliel is.
Íme a trailer:

Így reagáltak a trailerre a színészek:

 

Korábbi MCU-s szériákról írtuk:

Loki 1. évad – kritika

WandaVízió – kritika

A Sólyom és a Tél katonája – kritika

Sólyomszem – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Scarf – játékteszt
Következő cikk Super Crooks 1. évad - kritika