Chris Hemsworth válaszolt a netezők kérdéseire és ikonikusabb szerepeiről is mesélt


chrishemsworthA legújabb Thor kaland premierje kapcsán felpörgött a marketinggépezet, így mindenki Chris Hemsworth-szel szeretett volna beszélgetni. A WIRED végigcsinálta vele a jól megszokott Autocomplete interjút, ahol a színésznek válaszolnia kellett az internet legfontosabb kérdéseire. Kezdve azzal, hogyan landolt Thor szerepében, mi volt az első munkája (egészségügyi segédeszközök javítása egy gyárban) vagy éppen milyen filmben szeretne a jövőben játszani.
A GQ a legikonikusabb szerepeiről kérdezte, a Thor mozikon kívül például James Hunt Forma-1-es pilóta karakteréről, akit a Hajsza a győzelemértben alakított vagy a Hófehér és a vadász felejthetőbb szerepéről. Végül a Vanity Fair interjújában végigvette sorjában a szerepeit, kezdve A Nyereg Klub című sorozattal, ahol 18-19 évesen alakított állatorvost. Majd arról beszélt, hogyan választották ki George Kirk szerepére, a Chris Pine-hoz való hasonlósága miatt, valamint szóba került a Ház az erdő mélyében alakított bunkó karaktere is. Zárásként pedig a Netflixen látható A pók feje pszichológiai dráma frissességét ecsetelte.
Az azonos beállításból és a megegyező ruhából láthatjuk, hogy ez egy sűrű nap volt a színész számára. A nézők viszont így minden részletet megtudhatnak az ausztrál úriemberről, tripla adag Chris Hemsworth, nem csak Thor-rajongóknak.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Elvis - kritika
Következő cikk A hét röhögései (439.)