Taika Waititi Old Spice reklámjai majdnem Thorral és a legtehetségesebb kecske méltatása


Hogy mitől friss egy asgardi színész? És hogy ki is az új Thor film legtehetségesebb stábtagja? Az alábbiakból kiderül!

Taika Waititi ezúttal sem hagyott minket áldokumentarista hülyülés nélkül. A 2016-os és 2017-es két Team Thor, még a Ragnarököt felvezető rövid után a film házi megjelenésére 2018-ban kijött a Team Daryl is, melyben Chris Hemsworth Thorja helyett Jeff Goldblum Nagymesterének története folytatódott. Őt Waititi ugyan kivágta idén a Szerelem és mennydörgésből, de Daryl helyet kapott az újasgardi idegenvezetőként, aki a krízishelyzetben is segédkezett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a “Team” sorozat bővül-e majd a Blu-Ray extrákkal (adná magát), de a Hétköznapi vámpírok stílúsát most se kell hiányolnunk.

A filmben láthattuk, ahogy Valkűr egy új asgardi Old Spice reklámot vett fel. Talán egy napon azt is láthatjuk majd, de ezúttal Waititi (aki korábban is dirigált már a márkának) Luke Hemsworth karakterét hozta vissza a két emlékezetes cameóból. A díjnyertes asgardi színész, aki magát Odin fiát játssza a színházi színészkedés kulisszáiról mesél az aktuális előadás próbáinak szüneteiben. Sőt, megismerhetjük még a színész Korgot is. Mindkét promónak végpoénja is akad.

Az univerzumból kiszakadva is van még idevágó áldokumentarista apróság, ahol Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman és Tessa Thompson legjobb színésztársuk kvalitásait dicsőítik. Nem másét, mint a legendás és a legnagyobb tehetségekkel méltón egy lapon említhető Devinét, a kecskéét.

A filmről írtuk:

Thor: Szerelem és mennydörgés – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bright Memory: Infinite - játékteszt
Következő cikk A Dungeons and Dragons: Betyárbecsület trailert kapott, jobbnak tűnik, mint a legutóbbi feldolgozás