15 éves A HETEDIK SOR KÖZEPE – Támogasd, ha fontos neked!


Fanfárok nincsenek, de 15 éves lett A hetedik sor közepe. 2009 májusa óta ülünk ott veletek. Ennyi ideig életben maradni hobbioldalként, reklámmentesen, úgy, hogy napi szinten 1 ember látja el a teendőket, senkinek nem ajánljuk (a saját érdekében), hogy csinálja utánunk! A sok esztendőnyi munkába többször belehaltunk, feltámadtunk, vitt előre minket a függés, a száll a kakukkos őrület. Csoda, hogy vagyunk, még mindig próbáljuk elnyújtani a közös mozizásunkat. Kösz a ministábnak, azoknak, akik mellettünk voltak és vannak!

A születésnaphoz mindig dukál egy filmektől hemzsegő, fáradtan kikacsintós ünnepi videó, amit ismét Bruzsa “Bab” Gábor barátommal kreáltunk:

Ahogy az elmúlt 15 évben a közönség szeretete tartott minket életben, ha belefér és még szükségetek is van Ránk, akkor..

TÁMOGASSÁTOK A MUNKÁNKAT!

OTP 11773205-05607286

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU48117732050560728600000000

vagy



QR kod

A maroknyi stáb a régi, a színvonalat, humort, és az eddigi őszinte hozzáállást garantálja, napi friss film-, sorozat- és könyvkritikákkal, valamint videójáték tesztekkel, hírekkel, érdekességekkel, és az összes felületünk folyamatos tartalommal való ellátásával:

Iratkozz fel ránk!
https://www.facebook.com/hetediksor.hu/
http://www.youtube.com/user/hetediksor
https://instagram.com/hetediksor
https://twitter.com/hetediksor
https://vimeo.com/hetediksor

http://hetediksor.tumblr.com/
http://indavideo.hu/profile/hetediksor

Hogy tudom támogatni a szerkesztőséget?

Havi rendszeres és egyszeri befizetésre egyaránt van lehetőséged. Támogathatsz minket OTP  vagy PayPal-lal is. Az egyszeri támogatás is sokat jelent, de igazán stabillá a munkánkat a havi rendszeres támogatás teszi.Ha nem ragaszkodtok a névtelenséghez, akkor az Adományozókét egy külön köszönetnyilvánításban feltüntetjük majd az oldalon, de ez lehet akár a cégeteké vagy a saját blogotoké is, amit linkkel is szívesen megosztunk, csak írjátok mellé!

Mire használjuk a pénzt?
Az oldal ráncfelvarrására, friss cikkek írására, videók készítésére, az összes felület és az anyaoldal folyamatos fejlesztése valamint a stáb növelésére.

KÖSZÖNJÜK, aki az elmúlt években, akár egyszer is, de támogatta a munkánkat!

Akik egyszer széket vettek A hetedik sor közepére

Az elmúlt évekből ezekre a filmekből összehozott kis mozikra vagyunk a legbüszkébbek:

Amire az oldal történetében a legbüszkébbek, hogy a Volt egyszer egy téka a mozikba, majd a Netflixre is eljutott, ám nélkületek el sem készülhetett volna. Most már teljes egészében ingyen nézhetitek itt!

A tavalyi szülinapi videó:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Duck Detective: The Secret Salami - játékteszt
Következő cikk A hét röhögései (523.)