PARK – Nem nyertünk, de berúgtunk


park logo leadSzombaton megtartották a PARK – netpercesek ünnepélyes díjkiosztóját, de nem azért írok róla most, mert idáig józanodtam, egyszerűen így alakult. Igaz, ami igaz, Manóval előbb fedeztük fel a Toldi mozi kávézójának almapálinkáját, mint azt, hogy a rendezvény egyik szponzora ingyenviszkit mér, és a két kóstolgatás közti szünet okozta hevületét meg különböző sörökkel hűtöttük le, ilyenformán az ismét Berger Dalmával felálló Realistic Crew koncertjére már szűnni nem akaró, ám ütemtelen hasogatás vert utat magának a fejünkben.

Hogy a lényegi dolgokról is essék szó: nem nyertünk. Viszont el kell ismernünk, hogy a legtöbb díjazott tényleg klassz cuccot adott le; vagy az ötlet volt a maga egyszerűségében is megkapó, vagy ha az nem is, de olyan trükköket használt, amiket mi akkor se tudnánk, ha két hétig izzadnánk az AfterEffect felett. Az est egyik legkifejezőbb pillanata mégis az volt, amikor a győztes alkotóbrigád egy tagja Újonc Petitől (Akkezdeth Phiai) lejmolt cigit, néhány perccel az után, hogy átvették az ezer eurós fődíjat.

Mi mindenestre köszönjük mindazoknak, akik a Zöld emlékekre szavaztak! Illetve külön kiemelném Puskás Peti twitteres toborzó akcióját, ami napokig hozta folyamatosan a látogatókat a blogra! Az alábbi Akkezdeth-számot meg küldjükmindenkinekakiszereti.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Heath Ledger utolsó rendezése
Következő cikk Itt járt Marla Singer

1 Comment

  1. 2010. november 8. hétfő

    Helyszín: 1054 Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. Látogatás: 2010. április 7. 18:40-23:00 > Ég a napmelegtől kopár sík szarja a Bajcsy-Zsilinszky útnak… Adatlap Elérhetőség: +36 1 4…

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .