Nem ezek azok a droidok, amiket kerestünk


Nagy hévvel és keresztgyerekkel indultam neki a Duna Plázát ellepő LEGO-kiállításnak, amiről a rádióban azt hallottuk, embernagyságú Star Wars-figurákat is láthatunk majd benne. Ez annyiban stimmelt, hogy a KFC vendégeit egy méretarányos Darth Vader szigorú tekintete vigyázta kivont fénykarddal, illetve itt-ott találtunk Csillagok háborújás LEGO-kat üvegbúra mögött. Pedig valahol elvileg egy R2-D2-nak is kellett volna lennie, hát én nem találtam.

legosw

A többi képet feltoltam Twitpicre, nézd meg őket!

Kicsit csalódtunk tehát, de a harmadik emeleten már úgy voltam, ebből akkor is poszt lesz, ha Jar-Jar-ok potyognak az égből, úgyhogy bementünk a játékterembe – hát, ott láttunk még igazi droidokat, pedig nem miattuk jöttünk. Beültettem hát Balázst a Star Wars-játékba és felvettem, ahogy kilő néhány birodalmi lépegetőt.

Mindenesetre aki azért csak megnézné a full LEGO (minusz palást) Darth Vadert, március 28-ig megteheti.

legosw 03

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Argentína már nem sír az Oscarért
Következő cikk Lovasi András, Kossuth-díjas művész

1 Comment

  1. 2010. március 17. szerda

    ők is azt mondják volt R2D2, valaki nem fényképezte le? velvet.hu/poronty/2010/03/17/programajanlo_darth_vader_es_einstein_a_lego_fesztivalon/

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .