Színészkedő politikusaink


Kezd gyorsulni a tánc… egyesek kifelé sasszéznak, míg másokat már levetett a színpad. Van, aki a nézőtérről kiabál be, de mindenki úgy érzi: Játszani fontos! Recseg a színpad, sírva kacag a nép, csak a ruhatáros néni menne már haza.

Minden politikus volt egyszer színész…és az is maradt!

Hagyó Miklós Alfred Molina néven dolgozott Hollywoodban. A Pókember 2.-ben is gonoszkodott, mígnem belegabalyodott a a politika hálójába.

Boross Péter nyugdíjas éveire választotta a világhírnevet. Carl Fredricksen animált léggömbárusként egészen az Oscarig repült.

Orbán Viktor a futball mellett a humor örök elkötelezettje, gyakran nevetteti meg közönségét Rowan Atkinson álnéven.

Torgyán József korábban Alf Stokesként (Paul Shane) bizonyította, hogy bármilyen ház jó hangulatáért lelkiismeretesen dolgozik.

Kuncze Gábor Kertész Vili báként (Várkonyi András) nap mint nap biztosítja a kisembereket arról, hogy az ő oldalukon áll.

Lendvai Ildikó nem érzi Fűbenjáró bűnnek, hogy szabadidejében Brenda Blethynként az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb színésznőjeként alkot maradandót.

Sólyom László végveszélyben érezte posztját, így Richard Jenkins művésznéven kisebb szerepeket vállalt sorozatokban, független mozikban. Mígnem tavaly Látogatóként már az Oscar-díjátadójára is hivatalos volt.

Ez nem egy favicc, csupán egy életre kelt rajzfilmfigura. Gyurcsány Ferenc 3D-ben mesélt sokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A blog alkotótit hidegen hagyja a politika. Ha valaki bármilyen propaganda ízt vél felfedezni ebben az összeállításban, az csak a képzelet túlérett gyümölcse.

A politizálást meghagyjuk az időmilliomosoknak, viszont a nevetés jogát fenntartjuk!

Cheese&Zsollancs

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bevetetlen ágyak
Következő cikk Fülesek a gyerekkorból

9 hozzászólás

 1. Avatar
  lüke
  2010. április 1. csütörtök

  isteni:)

 2. Avatar
  Glamorous
  2010. április 1. csütörtök

  Ez nagyon betalált! Gratulálok!

 3. Avatar
  balgul
  2010. április 1. csütörtök

  Hibátlan!
  Minimum az Indexen lenne a helye 🙂

  Keep writing guys!

 4. Avatar
  warrior_e
  2010. április 1. csütörtök

  Fiúk, ez 5*! Isteni jól szórakoztam a válogatáson!

  Köszi 🙂

 5. Avatar
  2010. április 1. csütörtök

  Hát Mr.Beanen és Kertész Vilin visítva röhögtem! 😀

 6. Avatar
  namitirok
  2010. április 1. csütörtök

  Gratulieren, max. grat!:-)

 7. Avatar
  2010. április 1. csütörtök

  kösz srácok! 🙂

 8. Avatar
  JoeRed
  2010. április 3. szombat

  Hát ez nagyon vicces volt!

 9. 2011. június 15. szerda

  […] Megkezdődött a vég nélküli harc az olvasókért. A hiúságtól vezérelt blogger olykor az index kegyére játszott. Madonna hozta először a 15 másodpercnyi hírnevet, George Lucas gyermeke még nekünk is fialt. Peregtek a kockák, megzaboláztuk Bélát, lebuktattuk Tarantinót, fülön csíptük a a filmszakmában bujkáló politikusainkat. […]

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..