Lárma a moziból, ami lepipálja a vuvuzelát


Az első hét a labdarúgó-világbajnokságon azzal telt, hogy próbáltuk megszokni a megszokhatatlant. Az Ördög non-stop sóhaját, amihez képest az Asszony "Most komolyan ezt nézed egy hónapig? Legalább a füvet nyírd le!" – mondatai is édesen csilingelnek a fülünkben. Az egyszerű boldogság fanfárja, minek használata számos segélyszervezetet annyira sokkolt, hogy bojkotálta Afrikába induló szállítmányait. Sepp Blatternek köszönjük szépen, és kívánjuk, hogy ágyánál szóljon minden áldott este!

Utána kerestünk a filmtörténelemben, melyek voltak azok a dobhártya gyilkos hanghatásokok, amik versenyre kelhetnek a darázskürt hangjával.

A bádogdob (1979)

Oskar addig verte dobját (s ha az sem volt elég torokból dolgozott), míg az Oscar-bizottság is behódolt. Hivatali ügyintézéseknél jól jöhet eme módszer.

 

Támad a Mars! (1996)

A galaktikus rosszcsontok leigázni érkeztek, azonban a nagyi bakelitje kinyírta őket (A gyilkos dal: Slim Whitman: "Indian Love Call"). A hazai lemezpiacról számos korong került ki, ami szintén kiválóan alkalmazható csillagközi csetepatékban (pl.Pap Rita összes). 

 

Psycho (1960)

A Hitchcock klasszikusában felcsendülő motívum Bernard Herrmann zeneszerző zsenijéről árulkodik, de valljuk meg, ritkán dúdolják édesanyák altatóként és házassági bevonulóként sem lett elcsépelve.

 

Világok harca (2005)

Spielberg sci-fijében a Földet tőlünk megtisztogató Tripodok fújtak Jó éjszakát!. Orgánumuk a vuvuzela dallamvilágát idézi, csak hangerejük némiképp hatványozottan szól.

 

Mamma mia! (2008)

Pierce Brosnan popénekesként tett egy próbát, ez a Megasztár zsűrijénél is dupla 0 (noha Encikénél tudjuk miért 7). Tüntetéseken tömegoszlatáshoz vagy anyós születésnapjára!

 

A kör (2002)

A gyilkos videokazetta hanganyaga előszeretettel alkalmazható passzív randizók közeledésének felgyorsításához vagy Szex és New Yorkból idézgető lányok elcsendesítéséhez. Mennyei!

 

Alvin és a mókusok (2007…2009)

És végezetül… Az emberiség végnapján, adjon egy remek közös koncertet az összes jó tüdejű darázskürt-barát és ez a három hélium-hangon nyivákoló szőrmók!

 

Várjuk a további emlékezetes zajforrásokat!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Melyik Szuper/hős lennél?
Következő cikk Kedvenc faterfigurák ever

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .