Lopás az Eredet!


Revideálunk minden eddigi hozsannát, Christopher Nolan Eredetében a világon semmi eredeti nincs. A cinemablen.com egy Donald kacsa-képregényben bukkant rá a sztorira, amelyben a Kasszafúrók lépnek be Dagobert bácsi álmába egy táskarádió nagyságú szerkezet segítségével, hogy megtudják a milliomos tás széfét nyitó kombinációt. A kommentelők szerint a füzet valamikor a nyolcvanas években jelent meg.

dagobert

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hollywoodban nincs ráncos nyugdíjas
Következő cikk A haverom, Chris

5 hozzászólás

  1. 2010. augusztus 4. szerda

    Tudtam, hogy valami nem kóser abban, ha ennyire hájpolják… A Mátrixot is még a sznob Filmvilágban is hájpolták, anno, aztán ma már mindenki csak fintorog, ha szóba jön. Ezzel az Eredettel is várok még egy picit…:)

  2. marlasinner
    2010. augusztus 4. szerda

    csak a sznobok fintorognak a Matrixra 🙂 az 1. rész értéke megkérdőjelezhetetlen szerintem… az Eredet pedig zseniális – akár Dagobert bácsi széfjéből lopták, akár nem… :))

  3. 2010. augusztus 4. szerda

    @marlasinner: Hát, ha szerinted megkérdőjelezhetetlen, akkor neked felesleges is rákérdezni bármire is. Písz.

  4. N0rman
    2011. február 14. hétfő

    Bevallom én vagyok a ludas. Pár extractor haverommal lemásztunk a 3. szintre Nolan álmába és elrejtettük a széfjébe ezt a képregényt mert nekünk nem volt pénzünk megfilmesíteni.

  5. 2011. június 15. szerda

    […] Követtük az eseményeket, és kutattuk mindennek az eredetét. […]

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .