Lopás az Eredet!


Revideálunk minden eddigi hozsannát, Christopher Nolan Eredetében a világon semmi eredeti nincs. A cinemablen.com egy Donald kacsa-képregényben bukkant rá a sztorira, amelyben a Kasszafúrók lépnek be Dagobert bácsi álmába egy táskarádió nagyságú szerkezet segítségével, hogy megtudják a milliomos tás széfét nyitó kombinációt. A kommentelők szerint a füzet valamikor a nyolcvanas években jelent meg.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hollywoodban nincs ráncos nyugdíjas
Következő cikk A haverom, Chris

5 hozzászólás

 1. Avatar
  2010. augusztus 4. szerda

  Tudtam, hogy valami nem kóser abban, ha ennyire hájpolják… A Mátrixot is még a sznob Filmvilágban is hájpolták, anno, aztán ma már mindenki csak fintorog, ha szóba jön. Ezzel az Eredettel is várok még egy picit…:)

 2. Avatar
  marlasinner
  2010. augusztus 4. szerda

  csak a sznobok fintorognak a Matrixra 🙂 az 1. rész értéke megkérdőjelezhetetlen szerintem… az Eredet pedig zseniális – akár Dagobert bácsi széfjéből lopták, akár nem… :))

 3. Avatar
  2010. augusztus 4. szerda

  @marlasinner: Hát, ha szerinted megkérdőjelezhetetlen, akkor neked felesleges is rákérdezni bármire is. Písz.

 4. Avatar
  N0rman
  2011. február 14. hétfő

  Bevallom én vagyok a ludas. Pár extractor haverommal lemásztunk a 3. szintre Nolan álmába és elrejtettük a széfjébe ezt a képregényt mert nekünk nem volt pénzünk megfilmesíteni.

 5. 2011. június 15. szerda

  […] Követtük az eseményeket, és kutattuk mindennek az eredetét. […]

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..