Ülj be Christopher Nolan és Guy Ritchie iskolapadjába!


suliiiEgyetlen helyes válasszal most 20%-kal olcsóbban iratkozhatsz be a Raindance filmkészítő tanfolyamára!

Nem múzeumlátogatásra, hanem tanulásra invitáljuk a filmkészítésre vágyat érző emberkéket. Az elmúlt években gombamód megszaporodtak a honi stúdiók, és egyre közelebb csalogatták Hollywoodot. Törvényszerű, hogy az oktatási oldalon is bekövetkezzen végre némi forradalom. Most már nem csupán a Színház- és Filmművészeti Egyetem adhat lendületet a nagyot álmodó fiatal filmesnek.

RaindanceBudapest1

London, Toronto, New York után 2010-ben Brüsszel és Berlin mellett Budapesten is elindítja képzéseit a Raindance. Ami egy nemzetközi közösséget foglal magába, az egyik legfontosabb független filmfesztivált, filmiskolát és a Brit Független Film Díj (British Independent Film Awards) alapítóját és szervezőjét. Intenzív hétvégi és esti kurzusait a filmiparban aktívan résztvevő szakemberek tanítják különböző témakörökben: forgatókönyvírás-, rendezés-, és producerképzés. Szimpatikus jelmondata: “Nem filmelméletet tanítunk, hanem filmkészítőket képezünk.”

Az idei Raindance Filmfesztivál szeptember 29-én startol Londonban (www.raindance.co.uk), amit azért is érdemes követni, mert egykoron nem kisebb mozik debütáltak itt, mint a Memento, Pulp Fiction, Blair Witch Project. Minden, amit tudni érdemes, innen (elég informatív oldal, számos hasznos tanáccsal a kezdő Kubrickoknak): budapest.raindance.org!

Az első hazai kurzus szeptember 28-án indul. Egy játék keretében -20%-ot lefaraghatsz a tandíjból!  Erre a kérdésre keressük a választ:

Orson Welles melyik művét vetítették az első Raindance filmfesztiválon?

(tipp: a választ a fent említett honlapon megtalálod)

A válaszokat szokás szerint a hetediksor@gmail.com-ra várjuk szeptember 25-ig!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egy lány kéne nékem – egy olyan, aki nincs
Következő cikk Kövéreknek olcsóbb az élet