Vajon meddig jutna Seagal vagy Jack Nicholson az X-Factorban?


A sztárság naposabb oldala, hogy a hírnév és a tőkebiztos háttér tudatában könnyen megadatik az esély a multitálentum kibontakoztatására. Egyesek ecsetet ragadnak, mások mesekönyvet írnak vagy feltalálnak egy salátadresszinget, azonban a legvonzóbb terület maradt a zenei pálya. Ma néhány férfi előadót  mutatunk be, lesznek köztük átutazók, nagy öregek és vérprofik. Kiket juttatnátok a következő körbe?

Steven Frederic Seagal

Biográfiája szerint 12 évesen kapaszkodott meg egy gitárban. Szerencsétlenségére a fél világot lepofozta, mire muzikalitása reflektorfényt kapott, így az igazi áttörés még várat magára. Mókás fellépő ruhái ellenére bluesban utazik. Hivatalos honlapja is zenészről árulkodik (stevenseagal.com). Aki kiejtené az aikido istenét, hívja a 104-es számot!

Gérard Xavier Marcel Depardieu

A nemzetközi borászok titokban küldték be jelentkezési lapját. Nyíltan sosem kacérkodott az énekesi karrierrel, de jó orra van a sikerhez. Versenysúlya túltesz hangi adottságán, ezt színpadi jelenléttel igyekszik ellensúlyozni (itt természetesen nem dinamikus táncbetétekre kell gondolni!).  A rászavazóknak egy palack ingyen nedűt ígért házi szőlészetéből!

Jared (Joseph) Leto

Mezőnyünk legifjabb versenyzője a 30 Seconds to Mars rockegyüttes frontembere, annyira komolyan gondolja a zenélést, hogy már kishazánkban is fellépett. Előszeretettel sminkeli magát, a nem mindennapi szempár tulajdonosa széles közönségrétegek támogatására számíthat. Kurt Cobaint idéző előadásmóddal operál a Hetedik sor színpadán.

 

Walter Bruce Willis

A résztvevők közül az egyetlen hajkorona nélküli, aki kiválóan szájharmonikázik és 13 évet leélt Demi Moore-ral. Hudson Hawk című buktáját is végigdanolta, az azonban nem bizonyított, hogy ezért hasalt akkorát a mozipénztáraknál. Energikus előadásmódja messzire repítheti. Csipkelődő kritikusainak ekképpen üzent: “Fej vagy gyomor?”

John Joseph Nicholson

Bár színészként olykor páváskodik, az életben igazi kakas, s noha éneke nem emlékeztet kakukkra, torkában ott a ragyogás. Bízik a tekintélyes hölgykoszorú rokonszenvében, az esélyeiről faggatva: válaszként csupán egy széles vigyorral reagált. Egyetlen dolog bosszantja, hogy a verseny miatt nem láthatja élőben a Lakers meccseit.

Clint Eastwood Jr.

A rangidős rutinos dzsesszmuzsikus, szívesen ül a zongora mellé, de biztos lábbal áll még a színpadon. Tapasztalata, filmzeneszerzői munkássága sokat nyomhat a latba. Érces melankóliája milliók szívét hatja majd meg. Egyetlen igazi ellenfele a szerkesztő lehet, ha esetleg ráoszt egy Backstreet Boys nótát. A próbáját sajnos csak függöny mögül hallgathattuk meg!

Várjuk a szavazatokat és az újabb jelentkezőket!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ruha teszi a Tőzsdecápát
Következő cikk Ki kicsoda az Expendablesben? (I.)

1 Comment

  1. 2010. október 10. vasárnap

    Doktor Ház, meg még egy csomó arc sorozatokból: http://www.youtube.com/watch?v=VSQTJszh-pM&feature=related

    De aki mindent visz a színészek énekelnek kontesztben: http://www.youtube.com/watch?v=MRc8iyPP_ws

    Na ki ő?

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .