Asszonyállat géppuskával


Kik játszanák a főbb szerepeket a The Expendables – A feláldozhatók női változatában? Aki megtalálja a Star Trekes Terri Hatchert, ajándékot kap!

cynthia1Cynthia Rothrock
Már a pattanásos osztálytársak nemi jellegű érdeklődéseit is skorpiórúgással reagálta le, nem hiába lett az Inside Kung Fu magazin első női címlapsztárja a nyolcvanas években. Első filmszerepe mindenesetre egy Kentucky Fried Chicken reklám volt. Azóta viszont több tucat harcművészeti filmben szerepelt, amelyeknek ilyen komolyan veendő címei voltak, mint Düh és dicsőség, Kung Fu nővérek, Tigriskarom vagy A küzdelem törvénye. De szerepelt a Karate Tigris 2-ben is.

 

Lucy Lawless
Új-Zéland se lehet különösebben eleresztve filmsztárokkal, különben miért xenaneveznék ikonnak a Xena, a harcos hercegnő sorozat címszereplőjét? Filmográfiájában találunk még néhány tévésorozatot, de említésre sem méltóak. Igaz, rajta kívül alig képes más ilyen átéléssel hozni a már gyerekkorában bírkózni és focizni küldött nő tekintetét, akitől épp most kérdezték meg a céges farsangon, hogy “te, nem híztál?”.

 

 

 

linda hamilton 4Linda Hamilton
A Terminátor ádáz ellenfele, az emberiség megváltóját világra hozó anyatigris, akinek karaktere aztán külön sorozatot kapott, még ha meg is bukott. Sarah Connor megformázójaként mindent kitanult a fegyverhasználatról és a különböző hipósdobozok vegyi fegyverré való, McGyver-szintű átalakításáról. Hamilton ’86-ban egy King Kong visszatér c. kukában landolt folytatásban tűnt fel, ezt se tudtam például. Aztán Tommy Lee Jonesszal nyomult a Fantasztikus prototípusban, ez se semmi. Hamarosan kijön tőle egy Refuge c. cucc, meglátjuk, mi várható tőle.

 

tiacar

Tia Carrere
Dolph Lundgern nőben. Életében nem volt egy hiteles tíz másodperce, viszont külalakra olyan sterilen tökéletes bír lenni, mint egy felfújható sex-toy, és épp annyi élet is van benne. Kétségtelen ugyanakkor, hogy hawaii származása végett az egzotikus szépség címkével szokás jelölni férfimagazinokban. A Leszámolás Kis-Tokióban c. opusz meztelenként láttatja, de egy kockát se higgyünk, testduplőrt használtak a forgatáson. Wayne világa, True Lies, Gyilkos nap – ha mindenáron nagyjátékfilmet akartok hallani. Amúgy inkább – a magyar címadás egyik gyöngyszemeként – Az elveszett ereklyék fosztogatói.

 

pam grierPam Grier
Speciel ő tényleg ikon, bár játszani ő sem tudott soha. A hetvenes évek blaxplotiation filmjeinek amazonja, a fehér és fehér seggeket egyaránt némi vágói segédlettel szétrúgó Foxy Brown. Hasonló szoft-akciók voltak: Láncra vert nők, A sikerember, Sheba, édes! Igazi b-sztár volt ő azokban az időkben, a vásznon senki más nem jelenítette meg jobban az afro-amerikai közösség önrendelkési vágyát, legalábbis a női karakterek közül. Egy időben vokálozott Bobby Womacknek! Tarantino egyik nagy kedvence, őt rángatta elő már ötvenhez közel a Jackie Brown címszerepére.

 

terryTeri Hatcher
Ő az, aki némiképp fordított utat járt be, hiszen olcsó moziszerepek kövezte évtizedek után tényleg kiderült róla, hogy színész, ehhez pedig egy tévésorozat, a Született feleségek kellett. Pedig aki egyszer látta a Tango és Cash-ben Stallone karakterének húgaként, sosem felejti. Továbbá ő volt Lois és Clark szebbik fele, és kiemelném A Pelikán ügyiratra hajazó Jane Doe-t is a Filmbox csatorna kínálatából. A holnap markában c. James Bond-filmet sajnos nem élte túl. Felhívás! Teri Hatcher ’88-ban feltűnt a Star Trek egy epizódjában is, aki megtalálja a jelenetet és küld róla linket, annak adunk valami ajándékot, DVD-t, vagy ilyesmit! Írja meg azt is, mit szeretne, hátha!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A tévében csak szépen lehet beszélni!
Következő cikk Kritikus-stop

3 hozzászólás

  1. wizdog
    2010. október 25. hétfő

    Ez a ti ötletetek ugye? Nem átvett cikk! Mert homlokracsapósan jó ötlet!

  2. KáCsé
    2010. október 25. hétfő
  3. 2010. október 25. hétfő

    mindkét kollégának a válaszom: IGEN! :-)) Igaz, a filmjelenetet a facebookon már ketten is posztolták azóta

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .