Naiv Anikó jelenti (3.)


„Majdnem igaz hírek a szereposztó díványon innen és túl, ahol a virsliujjú producer az Úr.”

diliwood

Angelina Jolie gyerekei megszerették a Túró Rudit, ezért  azt odaadó szülők azt tervezik, hogy boltot nyitnak Los Angelesben az ízletes hungarikumnak.

angelina jolie kids

A hazai moziüzemeltetők gondolkodnak a nézőpótló bevezetéséről. Kezdetben magyar filmek bemutatásakor tesztelnék. Az üresen tátongó termekben embernagyságú babákat helyeznének el a kitartó törzsközönség közelében, ezzel is csökkentve magányérzetüket, és azt a gondolatot, hogy ma már normális ember nem jár moziba.

Sztárok más területen! Vin Diesel mesekönyvet ír, Mini-Me ruhát tervez, Mel Gibson koporsót farag, Tom Crusie hímez, Megan Fox hámoz, Adam Sandler saját készítésű nudlit dob piacra, míg Danny Trejo R’n’B albumon dolgozik. Amíg a tetovált nyugdíjas albuma megjelenik, mutatunk egy zenei kuriózumot, amit rajongói készítettek tiszteletére.

A chilei bányászok mintájára film készülhet arról 48 tiranai gyári munkásról, akiket 42 nap után tudtak feleségeik kiszabadítani a helyi kocsmából. A húsba vágó szociodráma a média szerepvállalásának hiányát igyekezne kidomborítani

86 évesen elhunyt Borisz Dacajev orosz színész. Eisenstein Patyomkin páncélosában nyújtotta legemlékezetesebb alakítását, a méltán elhíresült babakocsi jelenetben játszotta a síró csecsemőt.

patyomkin

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kritikus-stop
Következő cikk Újabb parajelenségek

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .