A láthatatlan nyomozó – kincsek a kukából (2.)


a lathatatlan emberEgykori kasszasikerekből, időszakos klasszikusokból, kedves mosollyal felidézett sorozatoktól, műsorokból szemezgetünk. Legendás vagy éppen méltán elfeledett arcok tűnnek fel az elsárgult tablókon. Hajdani VHS-óriások, vasárnapi matinék ászait gyömöszöljük a lejátszóba. Ismerős főcímzenék, és mindez felbecsülhetetlen magyar szinkronnal! Az alkotók közül megannyian már az égi forgatócsoporttal dolgoznak, ezért hálánk jeléül, rájuk emlékezve helyezünk el egy-egy mécsest az oldalunkon.

A láthatatlan nyomozó (1975-1976)lathatatlan ember

Még jóval a Hősök előtt, a sorozat 1975-ben debütált az NBC-n.  Története egyszerű: Daniel Weston, egy tudós a molekuláris dezintegrációval kapcsolatban végez  kísérleteket és egy kísérlet mellékhatásaként láthatatlanság lép fel…

Külvárosi körzet (Zsarublues) – Hill Street Blues (1981-1987)

A Drót és a játszótéri helyszínelők korában lássuk, hogyan is ment ez a munka, majd harminc esztendővel korábban! Hibátlan párbeszédek…

Az Akciócsoport – Strike Force(1981-1982)

Ilyen egységre mindig szükség van, ezért csináltak is belőlük kétévente újat más címmel. Politikailag korrekt szereplőválasztás, ablakon ki-be bukfencek, nélkülözhetetlen harcias bögyöske, mindenki jó valamiben, ám megszólalni kizárólag szellemes tőmondatokban volt szabad!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sós kútba tesznek...
Következő cikk Chloe - A kísértés iskolája - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .