El Classico a moziban


Este szűk három héten belül negyedszerre Barcelona-Real Madrid. A BL-odavágón annyira szemet szúrt néhány hasonlóság a labdakergetők és a filmszínészek között, hogy ezt nem hagyhattuk szó nélkül.

barcareal1

Hogy egy férfinak mennyire állnak jól az ősz tincsek, arról a Jóban-Rosszban rajongói épp úgy tudnának mesélni, ahogy a madridi háziasszonyok. A csillagkúti George Clooney, azaz Gazdag Tibor akár kéz a kézben reklámozhatná a dicső őszülést José Mourinhóval.

barcareal2

Az indiai gettómilliomos, Dev Patel elcserélt ikertestvére Argentínában lett milliomos futballista, jelenleg Di Maria néven erősíti a Real Madridot. Aki nem hiszi, nyissa ki a szemét.

barcareal3

Cristiano Ronaldo képében sok egyéb mellett egy valódi westernhős is életre kelt az európai porondon. Nem annyira fizimiskájával, sokkal inkább a szabadrúgások előtti, John Wayne párbaj-jeleneteire emlékeztető – és sokakat irritáló – terpeszállásával vívta ki, hogy most itt lehet a listánkon.

barcareal4

Szilaj, a hős vadló sörénye csaknem úgy lobog az animált szélben, mint Sergio Ramos lófarka. Néha úgy is vágtat. Néha úgy is vágtat, prüszköl, és rúg. A két szöszi emlős egyaránt királyi vágtára képes, ha összeszedi magát.

barcareal5

Dani Alves ereiben csordogál némi színészi vér, és Barca mez nélkül bizony összekeverhető lenne kopasz klónjával, a Prison Break sztárjával, Amaury Nolascoval, aki folyamatosan a szökésen töri a fejét.

barcareal6

Ez túl nagy ziccer volt ahhoz, hogy kihagyjuk…

barcareal7

Végül pedig kerüljön sorra a legnémetebb török, Mesut Özil, akiről olyan karikatúrák és gúnyrajzok keringenek a neten, hogy a Family Guy Stewie-jához hasonlítva mi kifejezetten kedvesek voltunk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hülyeség kalapácsa
Következő cikk Luke Skywalker üdvözletét küldi

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .