Naiv Anikó jelenti (5.)


„Majdnem igaz hírek a szereposztó díványon innen és túl, ahol a virsliujjú producer az Úr.″

diliwood

Szappan a szájban címmel új beszélgetős show körvonalazódik. Lars von Trier huzatos fakunyhójából, Charlie Sheen hálószobájából, míg Mel Gibson lerombolt temploma romjairól jelentkezne be műholdas kapcsolat segítségével. A három felvilágosult koponya a világ aktuális történéseiről elmélkedik, spontán, vágatlanul.

Triercsheenmel

 

 

 

 

***

Úgy néz ki, hogy az MMKA megszünésével már Filmszemle sem lesz többet ebben a formában. Így a magukra hagyott filmesek megfogadták, hogy jövőre saját lakásukban hétről hétre másnál vendégeskedve, vetítik majd le frissen elkészült műveiket. Egy szponzor már bejelentkezett, a Fornetti alkalmanként 5kilónyi pogácsával támogatja a bátor kezdeményezést.

***

Oszama bin Laden igazi film fanatikus volt! Búvóhelyén több ezer másolt korongot találtak. Címek a tetemes gyűjteményből: A nyughatatlan, Bábel, Kapj el, ha tudsz!, Idétlen időkig,  Drágán add az életed!, Az elnök emberei, Pokoli torony, A bukás…

***clooney

Sajnálatos hír! Clooney öregszik. Az ezüst halántékú George-t két hét elteltével is ugyanazzal a nővel kapták lencsevégre a szorgos paparazzók.

***

Sokak örömére elkészült a Harry és Sally folytatása! Billy Crystal maradt, míg Meg Ryan helyett Helen Mirren ugrott be, hogy ne csak stílusban tartsanak lépést a korral.

Amin Anikó is megdöbbent:

Rendőrök vezették el az őrült Tarr Béla-rajongót

„A budapesti Toldi moziban A torinói ló című Tarr Béla-film vetítése alatt egy nő vakuzva fényképezte a vásznat, és többszöri felszólításra sem hagyta el a termet. “A feltehetően futóbolond” nő arra hivatkozott, hogy napi kapcsolatban van “a Bélával” és “meg lett beszélve”, hogy fotózhat, valamint hozzátette, hogy Tarr Béla a sógora és a fia keresztapja. A figyelmeztetés után nő nem fotózott többet, de nem volt hajlandó átadni a fényképezőgépét, sem elhagyni a termet. A mozi alkalmazottai kihívták a rendőrséget, és az előadás végén öt rendőr vette körbe és vezette el a nőt.”

Birtokába jutottunk a készített fényképeknek:

torino3torinoil2torinoi lo7torinoi lo4

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hetedik pecsét szülinapra
Következő cikk Bátran tárcsázni!

2 hozzászólás

  1. 2011. május 23. hétfő

    Ebbe a vetített képet fotózom vakuval-történetben az az igazán szép, hogy ha belevakuzol a vetített képbe, akkor egy nagy fehéret fogsz fényképezni. Fénytan, fotós alapismeretek 1.lecke. Tehát az idézet képek nem jók, de a viccet értem. :)))

  2. 2011. május 23. hétfő

    Nem vagyok egy Annie Leibovitz, de ezzel azért tisztában. 🙂 Elsődlegesen a film felismerhetőségét tartottam szem előtt, csak aztán az egész cselekedet “értelmét”. 🙂

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .