Ingyen jön házhoz az újság!


Egykori nevelő egyesületünk üdvözítő bejelentését örömmel megosztjuk:

VOXCimlapJuliusKedves Olvasók!

Örömteli hírrel szolgálhatunk a VOX mozimagazin háza tájáról. A Fórum Hungary és lapunk együttműködésének keretében, valamint a Citroen Pásztor támogatásának köszönhetően, magazinunk júliusi számához az olvasók ingyenesen juthatnak hozzá a www.dimag.hu oldalon. (az olvasáshoz szükség van az ingyenes Dimag Reader-re, mely több operációs rendszeren is fut)

A VOX mozimagazin a nyomtatott lappiac kihívásaira adott válaszként már tavaly szeptember óta együttműködik a dimag.hu-val, hogy a lap digitális formában, plusz tartalmakkal felvértezve egy új közönséghez is könnyen eljuthasson. Mivel ez még egyáltalán nem megszokott formája az újságlapozgatásnak, ezért úgy gondoltuk, minden érdeklődőnek megadjuk a lehetőséget, hogy ingyen kipróbálja az e-magazin olvasásának élményét.

A Fórum Hungary jóvoltából az e-magazin rengeteg plusz videós Verdák 2 tartalommal (színfalak mögött anyagok, karakterbemutatók…),  bónusz képgalériákkal és több oldalnyi, a nyomtatott magazinban nem látható cikkel bővült, ezáltal is bemutatva az új formátumban rejlő lehetőségeket.

Az ingyenes szám természetesen az eddigi dimagos előfizetőinket sem érinti hátrányosan, hiszen az előfizetésük egy hónappal hosszabbodik általa.
Az e-magazin akciója mellett a VOX mozimagazin júliusi számának nyomtatott változata természetesen a megszokott formában és minőségben került az újságárusokhoz és az előfizetőkhöz.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ne óvakodj a medvétől!
Következő cikk A trailerek nem azok, amiknek látszanak... Potter különszám

1 Comment

  1. uzsiati
    2011. július 11. hétfő

    na igen ,de az ingyenesség csak erre az egy hónapra szól…meg regisztrálni is kell…áhh inkább irány az újságos 😀

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .