Naiv Anikó jelenti (6.)


„Majdnem igaz hírek a szereposztó díványon innen és túl, ahol a virsliujjú producer az Úr.″

diliwood

Stallone és ráncos ikonjai sikerét látva a Feláldozhatókban, egy élelmes hazai producer vakmerő vállalkozásba fogott.. A Talpuk alatt csoszog a Földben egy fifikás veterán  rablóbanda fosztogatja végig Dél-Dunántúl bevásárlóláncolatát. A harcedzett nyugdíjas legendák: Djoko Rosic, Koncz Gábor, Cserhalmi György, Kern András és Fekete László.

djokocserhalmikern

 

 

***

VV Alekoszról önéletrajzi filmet szándékoznak forgatni. A terv egyelőre még kezdeti stádiumban, a történetről csak annyit lehet tudni, hogy tinédzserkori felsülései a nőknél és szüzességének váratlan elvesztése egyaránt hangsúlyos szerepet kap majd.

***

Még egy biopic! Egy lopott basszus alap a Queen-től (Under Pressure) és a hőre lágyuló Vanilla Ice-ból máris duplaposzter jelent meg anno a Bravóban. Földi királysága nem tartott tovább egy tekercs vécépapírnál, ám mielőtt végleg vállára terítette a névtelenség köntösét, szörnyű bosszút állt, mozifilmbe sűrítette ars poeticáját (az Ice Baby megtekintése a legnépszerűbb halálnemmé vált a száz év feletti öngyilkosok körében). Most ezt az utat kívánja követni Fluor Tomi, akiről Mizuverzum címmel forog egy karriertörténet.

***

bobo1A belga Hupigoliatkék törpikék élőszereplős verziója akkora siker a világban, hogy Svédországban fontolóra vették a Góliát és a Bobo hasonszőrű vászonra vitelét.adamsandler

***

Adam Sandler a nagy nyilvánosság előtt ígéretet tett, hogy a soron következő 27. filmjében végre vicces lesz.

***

Polcz Péter fényképezőgépével üzeni: A magyar film lehetne rosszabb helyen is!

hungarianfilms

***

Anne Hathaway az Oscar-gálán történő lebőgés után eképp bizonygatta az emberiségnek, hogy igenis színes egyéniség.

***

A hét legérdekesebb telefonhívása Los Angeles-ből.

chuck 2

***

Amin Anikó is megdöbbent:

depardieu„…barátai egy üres borosüveget adtak neki. A színésznek állítólag egyáltalán nem akart provokálni ezzel, és körbe is nézett, hogy nem látja-e senki, aztán elkezdte megtölteni az üveget.  Néhány csepp így is a padlóra cseppent, ebből lett a baj. Depardieu sajnálkozott, amiért a repülő padlójára vizelt. A gép nem tudott felszállni, két órát késett a takarítás miatt, a világhírű francia színésznek pedig le kellett szállnia.”

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Vaticanication
Következő cikk A majmok bolygója: Lázadás

2 hozzászólás

  1. bellajazz
    2011. augusztus 19. péntek

    Bobo és Góliát rulez! Már annyira várom, állítólag Colin Farell fogja játszani Góliátot, és erősen 18 karikás lesz, a Conan ellen küldik.

  2. 2011. augusztus 20. szombat

    Nagyon jó a casting! Fel is tárcsázom az ügynökét!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .