Air France DJ-set pénteken a Rohamban


airfranceA svéd Air France nevű duó, vagyis Joel Karlsson és Henrik Markstedt lépnek fel péntek este Budapesten, a Roham bár nevű helyen egy erősnek ígérkező DJ-settel. A srácok egészen kellemes elektronikus hangzást képviselnek, ami dalt ismerek tőlük, azokat könnyed, játékos dallamok jellemzik, előtérben a táncolhatóság. Az MR2 mindezt úgy fogalmazta meg, hogy “Az Air France dalai megidéznek valami tengerparti nosztalgiát, elvágyódást a szokványostól, emlékek és vízesések zuhatagát, miközben mindegyiket átitatja a honvágy, hogy előbb-utóbb vissza kell rázódni oda, ahonnan menekülni akartun“, én meg hiszek nekik, mert értenek hozzá 🙂 A rendezvény az EU SHORTS rövidfilmes fesztivál hivatalos nyitóbulija.

Mikor? November 18., kapunyitás: 21.00
Hol? Roham Bár (1088 Budapest, Vas u. 16., nemdohányzó nagyterem)

YouTube-on ne keressetek rájuk, mert ilyen névvel száz videó jön elő a légitársaságtól kezdve mindenféle francia marhaságig,  inkább a MySpace-oldalukat csekkoljátok, például ezt a dalt itt:No Excuses

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kamufóliába csavart EU-fóbia
Következő cikk EU SHORTS - Rövidet bírod?

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .