From The Inside Out


Ha valami, hát a From The Inside Out mindenképp “közösségi” film, méghozzá a bringások közösségéé. Létrejöttéért a The Coastal Crew tagjai okolhatók, akik előszeretettel nyomják a freebike-ot hegyen-völgyön-kerekerdőn keresztül, és mindemellett még a kamerát kezelni is megtanulták. A From The Inside Out nem arról szól, hogy mindenki bukósisakra erősítette az iPhone-ját és legurult a domboldalról, bár azok a videók is tök jópofák tudnak lenni. Itt viszont elég megnézni a trailert és kiderül, a srácok milyen komolyan vették a filmkészítést mint tevékenységet, hogy megörökítsék, milyen biciklis truvájokra is képesek ők British Columbia sűrű erdejében. A hangsúly tehát az extrém sport űzésén van és aki maga is kerékpározik, akár mint biciklisfutár, akár mint háziasszony a piacra menet, igazán értékelni fogja ezeket a jeleneteket. Akik pedig konkrétan a freebike-ot választották maguknak életstílusként, azoknak nem is csengenek majd ismeretlenül az olyan nevek, mint Brandon Semenuk, Steve Smith vagy Thomas Vanderham.

A From The Inside Out tehát úgymond közösségi alapon készült s ilyen alternatív módon is jut el a közönséghez; jópofa, ahogy a honlapjukon “world tour”-ként aposztrofálják a különböző országokban mostanában zajló bemutatók sorát, így természetesen a december 5-i első budapesti előadást is.

A filmet december 5-én és 6-án két-két alkalommal, 18.30 és 20.00 kezdéssel vetíti az Odeon Lloyd>>

fromtheinsideout poster 500

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A trailerek nem azok, amiknek látszanak (8.)
Következő cikk Pókemberrel is pacsizik a PASO az iPhone-klipben

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .