A mozi, az igazi Randiterminator


A mozi, az igazi Randiterminator

Julia Roberts & Hugh Grant Notting Hill ©Universal StudiosLétezik egy furcsa szokás, ami a mozi születése óta dívik, bár kétes kimenetele miatt erősen kérdéses, tulajdonképpen mi végett is maradt fenn? Miért rizikós az első randevún filmszínházba invitálni a gyengébb nemet? Most feltérképezzük a tökéletes program veszélyforrásait, kiegészítve azt néhány jó tanáccsal.

– Az „egy szál rózsás” férfi esélyei idejekorán elillanhatnak, ha a hölgyről kiderül: túlfűtött környezetvédő. A kólatartó egyébként sem alkalmas vágott virág tárolására!

– Jegyvásárláskor érdemes kerülni a nagy mennyiségű fémpénz használatát! A frissen leölt malacpersely tartalma nem fest rólunk rózsás jövőképet.

– Friss partnerünkre kacsintva családi jegyet igényelni rosszul időzített poén.

– A megtekintendő film előzetes egyeztetése rendkívül hasznos! A Fűrész 6. után nehéz kedélyes csevegést kezdeményezni. A fizikai kontaktus pedig egyértelműen kizárva, hiszen kísérőnk már a kabát felsegítésére is pánikrohammal reagálhat.

– A pattogatott kukorica élménye hozzátartozik a szórakozás ezen formájához, ám fogyasztását most érdemes megfontolni! Amennyiben a felfokozott szimpátia váratlan csókba torkollna, illúzióromboló egy a nyelvheggyel kipiszkált popcorn darabka.

– A férfias fellépést ne az jelentse, ha egy jóformán üres teremben jegyünket ingerülten lobogtatva, sikerül elültetni helyünkről egy hét hónapos kismamát!

– A látómezőnket kettévágó bőrhajú hústoronyt, csak akkor kérjük fel szerényebb testtartásra, ha rendelkezünk bármilyen küzdősportágban szerzett oklevéllel.

– A vásznon feltűnő dekoratív nők láttán, kerüljük a túlzott lelkesedést!

Ne játsszuk meg filmesztétát, alkalmi humoristát, kerüljük a levegővétel nélküli narrálást! A csend ez esetben nekünk dolgozhat!

– Ha vizelettartási problémáink miatt már a reklám alatt kétszer el kell hagynunk a termet, ne csodálkozzunk azon, hogy a közös nyugdíjas évekre már nem kíváncsiak!

– Mihelyst a megnövekedett önbizalmunk a kezünk használatát eredményezi, ügyeljünk arra, hogy a megfelelő oldalon kezdeményezzünk!

Amennyiben a villany felkapcsolása után még ránk mosolyog a kiválasztott, akkor minden bizonnyal sikerült játékban maradnunk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Melyik alkoholista írónak öltözöl szerdán?
Következő cikk 2011 is túl hosszú volt!

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .